HEP BERABER TİYATROSU'NDAN 'AH KALBİM' OYUNU

Kıvanç Galip Öcer'in yazıp yönettiği 'Ah Kalbim' Tiyatro Oyunu FETAV Hep beraber Tiyatro Ekibi tarafından Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. Vahim bir aşk hikayesinin anlatıldığı oyun 30 Mart tarihinde saat 20'de izleyicisi ile buluşacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

FETAV Hep Beraber Tiyatro Ekibi Kıvanç Galip Över yönetiminde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Daha önce 8 Mart tarihinde Suretleri Kadının isimli oyunu, 21 Mart tarihinde Beni Güzel Hatırla isimli şiir tiyatrosunu sahneye koyan ekip şimdide 30 Mart’ta Ah Kalbim isimli oyunla izleyicisinin karşısına çıkıyor.
Kıvanç Galip Över’in hem yazdığı hem de yönettiği oyunda Mustafa Edirneli, Betül Boz, Semiha Bedriye Erünlü, Dilek Yılmaz, Gülten Temel Erdönmez ve Arzu Çakmakçı rol alıyor.
Provalarına devam een Ah Kalbim isimli oyunla ilgili açıklama yapan Yönetmen Kıvan Galip Över “12 yıldır Fethiye’deyim. Daha önce Ankara’daydım. Uzun bir süredir tiyatro oyunları yazıyordum. Onun öncesinde yazmış olduğum çeşitli kitaplarım vardı. Basın kökenliyim. Epeyce bir tiyatro oyunu birikti ve artık bunları sahnelemenin zamanı geldi. Kasım ayında FETAV bünyesinde hep beraber tiyatrosunu kurdum. Yeni, bu işe gönül vermiş, bu işin keyfini almış ve devam etmek isteyen arkadaşlarla Kasım ayında çalışmalara başladık. Mart Ayı’nda peş peşe bizim için şanslı bir dönem oldu. Oyunlarımızı sahnelemeye başladık. İlk olarak 8 Mart’ta “Suretleri Kadın” isimli bir kadın monologları oyununu sahneye koyduk. 21 Mart’ta Dünya Şiir gününde yine Fethiye’de bir ilki gerçekleştirme imkanı oldu ve Şiir tiyatrosunu sahneledik. “Beni Güzel Hatırla” isimli son derece duygusal, duygu yüklü romantik bir şiir tiyatrosuydu. Ve sırada bu 3. oyunumuz aslında Kasım Ayı’ndan beri provaları devam eden en uzun provasını yaptığımız oyun buydu. “Ah Kalbim” tek perdelik bir komedi. Yaklaşık 70-75 dakika kadar sürüyor. Kısaca konusu hakkında bahsedersem tabi içeriği hakkında çok da bilgi vermek istemiyorum. Ama artık yaşı geçmeye başlamış çapkın bir adamın hastane de yatarken peş peşe ziyaretçilerin gelmesiyle ortaya çıkan bir durum karmaşasından doğan komedi oyunu. Keyifli oluyor, provalar da çok eğleniyoruz. Hatta arkadaşlarla zaman zaman diyoruz ki provalar da bizim eğlendiğimiz kadar izleyiciler eğlenirse güzel bir akşam olacak diye düşünüyoruz. 30 Mart’ta herkesi Fethiye Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.  
HEP BERABER TİYATROSU'NDAN 'AH KALBİM' OYUNUHEP BERABER TİYATROSU'NDAN 'AH KALBİM' OYUNU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN