Huzurevi Sakinleri Anneler Günü'nü Kutladı

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından Çalış'ta bulunan Yörük Çadırı'nda Anneler Günü ve Hıdrellez etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Fethiye Huzurevi'nin kadın sakinleri misafir edildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çalış Yörük Çadırı’nda düzenlenen Annele Günü ve Hıdrellez etkinliğine misafir edilen Fethiye Huzurevi sakinleri keyifli dakikalar yaşadılar. Etkinliğe Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Huzur Evi Müdürü Sevim Seringen ile huzur evinin kadın sakinleri katıldı.
Samimi sohbet havası içersinde gerçekleşen kutlama etkinliğinde Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi yönetimi ile huzur evi sakinleri keyifli bir gün yaşadılar. Etkinlik ile ilgili açıklamada bulunan Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Başkanı Candan Özdemir “Anneler günü nedeniyle bizler Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi Yönetimi olarak huzurevindeki annelerimizi ağırlamak istedik.  Hem  Anneler Günü’nü kutlayalım, hem de Hıdrellezi kutlayalım, dedik. Biz böyle birliktelikler ile mutlu oluyoruz. Biz gönüllü anneler ve kadınlar olarak da uzun yıllardır, huzurevi etkinliklerinde; her zaman vardık. Etkinliklerimize devam edeceğiz.  İnşallah üye sayımızı 500 kişiye çıkaracağız. Asıl amacımız ülkemizin ilk kadın birlikteliği ve sivil toplum kuruluşu olan Türk Kadınlar Birliği’ni gelecek kuşaklara tanıtmak ve yaşatmaktır. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi de ilçemizin ilk sivil toplum kuruluşu ve kadın dayanışmasıdır. Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi 1969 yılında kurulmuştur. Bizler için Türk Kadınlar Birliği’nin kurucusu, gazeteci, yazar ve Türkiye’nin ilk kadın savunucusu Nezihe Muhiddin  hanımefendi çok önemlidir. Kendisini rahmet ve saygıyla bir kez daha anıyoruz. Amacımız Fethiye’mizde onun ismini taşıyan bir park alanı oluşturmak ve heykelini dikmektir. O yüzden var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan Fethiye Huzur Evinin kadın sakinlerine ve müdürümüz Sevim Seringen hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN