Kadına şiddetle mücadele için bir araya geldiler

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda 'Kadına Şiddetle Mücadele' konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada 'Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Kadına Şiddetle Mücadele konusunda istişarelerde bulunuldu. Toplantıya Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlık etti. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat düzenlenen toplantı hakkında yaptığı açıklamada “Tüm Türkiye'de aynı anda, aynı gün itibariyle kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda toplantımızı gerçekleştirdik. Biz aslında ayın belli dönemlerinde, yılın belli zamanlarında bu toplantıları düzenli olarak yapıyoruz. Ama bugünün özelliği tüm Türkiye'de bir farkındalık oluşturma adına aynı gün aynı saat yapılmasıydı. Malumunuz, 25'i itibariyle de Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele'de tüm dünyada belirlenmiş bir gün.
İstişare ettik, tüm paydaşlar bir araya geldi. Adliyeden savcılarımız, hakimlerimiz burada; Emniyetimiz, jandarmamız burada. Milli Eğitim Müdürü’müzden, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’mızın kıymetli üyelerine kadar herkes buradaydı. Konunun emniyeti hem ülkemizde hem dünyada herkes tarafından biliniyordu. Bunun üzerinde değerlendirmemizi yaptık. Tüm paydaşlar gerekli koordinasyonu sağladılar. Fethiye'de inşallah bundan sonra zaten titizlikle devam ettiğimiz bu mücadeleye daha da yüksek konsantrasyonla tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN