KARAGEDİK MAHALLESİNE BÜYÜK YATIRIM

Fethiye'nin Karagedik Mahallesine 52 bin metre karelik parke yatırımı yapılıyor. Yatırımdan mahalle halkının memnun kaldığını ve emeği geçen herkese teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Muhtarı Niyazi Canözü, 'Mahallemize 50 yıl sonra ilk defa böyle bir yatırım yapıldı. Mahalle halkımız bu yatırımdan çok mutlu. Mahallemize bu yatırımı yapan Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca'ya teşekkür ederiz' şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

50 YIL SONRA GELEN BÜYÜK YATIRIM
Uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar büyük bir yatırım yapıldığını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı ve Karagedik Muhtarı Niyazi Canözü, “Sosyal medyamda da paylaştığım gibi şu anda Karagedi’ğimizin son 50 yılının en büyük hizmeti geliyor. 3000 metrekare parke döşettiriyoruz. Bunların alt yapısı yapılmış bir vaziyette hakikaten Fethiye Belediyemize özellikle çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir hizmet var şu anda Karagedik’te. İnşallah bunun devamını da getiririz diyoruz ama ben basın aracılığıyla Alim Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Söz vermişti bize sözünü de yerine getirdi kış gelmeden yılbaşına tamamlayacağız İnşallah ama dediğim gibi Karagedi’ğimiz çok güzelleşiyor, inanılmaz bir hizmet alıyoruz. Ben bu durumdan dolayı Alim başkanımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Hizmet aldığınızda her şey güzelleşiyor. Bundan bi 15 yıl öncesinde Karagedi’ğimizde hiçbir şey yoktu ama bakıyorsunuz öbür tarafta Karagediğimize bu tür hizmetler geldiğinde eskiden biz buralarda 250 liraya arsa alamazken şu anda bir arsanın bedeli 4.000 liraya çıktı. Neden oluyor bunlar? Karagedik güzelleşiyor artık. Ben size şunu da söyleyeyim önümüzdeki 2 yıl süre içerisinde bu hizmetleri söylemeyeceğiz ama 2 yıl içerisinde örneğin bir sağlık ocağı ile ilgili bir çalışmamız var Sayın Cumhurbaşkanımıza biz bunu söylediğimizde, mahallemizde bir sağlık ocağı istiyoruz dediğimizde Sayın Cumhurbaşkanım mahalle nüfusunun 5200’ü geçtiği takdirde bir sağlık ocağı açılacağını, şu anda da nüfusumuz 4600. İnşallah 2 sene içerisinde mevcut rakamı geçip bir sağlık ocağına kavuşacağız. Karagedi’ğimizi Fethiye’mizin en güzel mahallesi yapmak için uğraşacağız. 
Şu anda günde beni belki 20 kişi arıyor. Kiralık ev dahi bulamıyoruz. Adam ben 4000 aylık vereyim ama diyor, maalesef yok. Bular üzücü şeyler hakikaten üzülüyorum. Tabi ama mahallemize bir hizmet gelirse bu da beni gururlandırıyor. Biz yıllarca Foça’yı örnek alırdık, Foça’da insanlar tertemiz sokaklarda gezerdi, Karagedik terk edilmiş bir şehir gibiydi. İnşallah buranın açılışında sizleri de davet edeceğiz. Dediğim gibi Karagedik şu anda inanılmaz bir hizmet alıyor, almaya da devam edecek. İnşallah 2 yıl sonrada bu sağlık ocağımız yapılırsa mahallemizde artık birçok şeyin değiştiğini göreceğiz. Hep beraber yaşayacağız artık” ifadelerini kullandı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN