Kaymakam Balcıoğlu'nun Yeni Yıl Mesajı

Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu yayınladığı mesajında 2022 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını diledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu, “Sevinçleriyle, hüzünleriyle 2021 yılını geride bırakırken, yeni umutlar ve yeni beklentilerle hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle 2022 yılının, Ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum” dedi.
Balcıoğlu, “Yeni yılda, en çok ihtiyacımız olan şeyin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek özellikle sağlımızı tehdit eden pandemi döneminde, başta tüm kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla el ele vererek karşılaşacağımız bütün sorunları aşabileceğimize, yürekten inanmaktayım. Yeni yılda, İlçemizin her alanda daha da gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık ve afiyet içinde geçmesi dileğiyle  Ülkemizde ve ilçemizde yaşayan tüm hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN