KÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR

Menteşe Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kötekli Gençlik Festivali'nin ikinci günü kitap imza günleri, plaj voleybolu, boya savaşları ve konserlerle devam etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Kitap imza günlerinde yazar Murat Menteş ve Alper Canıgöz ile bir aya gelen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak düzenlediğimiz festivalimizde gençlerimizin kitap fuarımıza ve yazarlara olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Türkiye’nin en çok kitap okuyan illerin başında gelen Muğla’ya da bu yakışır.” dedi.
Başkan Gümüş yazarlara festivale katıldıkları için Murat Menteş ve Alper Canıgöz’e teşekkür ederek kitaplarını imzalattı. 

RENKLERİN DANSI
Festival kapsamında düzenlenen boya savaşları ise renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce gencin boya savaşı yaparak eğlendiği festivalde Başkan Gümüş’te gençlerin arasına girerek boya savaşına katıldı. Gençlerle birlikte bol bol fotoğraf çektiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Bu renkler bizi ayıran değil, bizleri birleştiren renkler. Bu güzel tablonun parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Yüzünüz hep gülsün." dedi.

EĞLENCE DORUĞA ULAŞTI
Kötekli Gençlik Festivalinin ikinci gününde eğlence Anıl Piyancı ve Perdenin Ardındakiler ile doruğa ulaştı. Binlerce genç Anıl Piyancı ve Perdenin Ardındakilerle gece boyunca coştu.  Gecede gençlere seslenen Başkan Gümüş, “Sevgili gençler sizler bizim yarınlarımız geleceğimizsiniz. Sizlere güvenimiz tam. Ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak olan yine sizlersiniz. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Mücadelenizi yurt dışına çıkarak değil burada kalarak verin. Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Menteşe sizlerle güzel. Yolunuz açık, rehberiniz Atatürk olsun.” dedi. 
Başkan Gümüş 3. Kötekli Gençlik Festivaline katkılarından dolayı Anıl Piyancı ve Perdenin Ardındakilere plaket takdim etti.   

KÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ DOLU DİZGİN DEVAM EDİYORKÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ DOLU DİZGİN DEVAM EDİYORKÖTEKLİ GENÇLİK FESTİVALİ DOLU DİZGİN DEVAM EDİYOR
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN