Kumburnu Plajı'nda Çevre Haftası Programı

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ölüdeniz İlköğretim Okulu öğrencileri ve Kumburnu Plajı personeli tarafından Ölüdeniz Kumburnu Plajı'nda kıyı temizliği yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çevre Haftası kapsamında çevre duyarlılığını ve farkındalığını arttırmak için Ölüdeniz İlköğretim Okulu öğrencileri ve Kumburnu Plajı personeli tarafından Ölüdeniz Kumburnu Plajı’nda kıyı temizliği yapıldı.
Çevrenin her zaman temiz tutulması gerektiğini vurgulayan Kumburnu Plajı Koordinatörü Burak Ardahan, “Denizlerimiz bizim için çok önemli” dedi.

“Çevremizi koruyalım”
Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Kumburnu Plaj Koordinatörü Burak Ardahan, “Çevre Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Buradaki amaç çevre bilinci oluşturmak. Biz de bu kapsamda Ölüdeniz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencileriyle birlikte alamda farkındalık yaratmak için personelimiz ile birlikte kıyı temizliği etkinliği yaptık ve mavi bayrağımızı göndere çektik. Denizlerimiz bizim için çok önemli. Ölüdeniz Kumburnu, deniz temizliğiyle bilinen bir yer. Biz de buna dikkat çekmek istedik. Öğrencilerimiz ile birlikte alan çalışması yaptık. Personelimiz ile de sürekli temizlik çalışması yapıyoruz. Denizlerimizi de korumalıyız, çöp atmamalıyız.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN