LÖSEV Yetkilisi Deniz Elmalı'dan SED Medya'ya ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı İzmir Ege Merkez Ofisi Aktif İletişim Yönetmeni Deniz Elmalı, SED Medya'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 -

Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Ersin Dal’ın misafiri olan Yönetmen Deniz Elmalı, basın camiasına ve destekçilerine teşekkür etti. Fethiye’de kayıtlı 60 aile olduğunu söyleyen LÖSEV İzmir Ege Merkez Ofisi Aktif İletişim Yönetmeni Deniz Elmalı daha çok aileye yardım etmek istediklerini kaydetti. Çocuk ve yetişkin kanser hastalarının kendilerine ulaşmasını isteyen Elmalı, “LÖSEV’in kuruluş amacı tüm kanser hastalarına ulaşmak. Biz de isteriz ki Fethiye’de ki ve tüm bölgelerde ki kanser hastalarımıza ulaşalım ve süreç boyunca onların yanlarında olalım. Bu süreci hep birlikte atlatalım” dedi. 
“TÜM KANSER HASTALARIMIZIN YANINDA OLUYORUZ”
LÖSEV İzmir Ege Merkez Ofisi Aktif İletişim Yönetmeni Deniz Elmalı, “Aslında LÖSEV olarak 1998 yılından bu yana yani 23 yıldır kuruluş amacımız Türkiye’de ki bütün kanser hastalarına ulaşıp gerek çocuk gerek yetişkin onların bütün ihtiyaçların da yanlarında olabilmek. Bu anlam da maddi, sosyal ve psikolojik desteklerimiz de tüm kanser hastalarımızın ve ailelerine süreç boyunca yanlarında oluyoruz. İzmir Ofisi olarak da Ege bölgesin de 6 ilden sorumluyuz ve Fethiye’de yine sorumlu olduğumuz bölgeler arasında. Bugün Fethiye’de ki ailelerimiz ile buluşmak üzere buraya geldik. Fethiye Ticaret ve Sanayi odasında bir toplantımız ailelerim ile bir görüşmemiz olacak. Sosyal hizmet uzmanlarımız yine onların hem ihtiyaçlarını hem dileklerini hem bizden isteklerini yakından dinleyecek. Onlarla bir eğitim programımız olacak. Onlarla bir araya geleceğiz. Yine ev ziyaretlerimiz de yardımlarımızı ailelerimize iletiyor olacağız. Bunun yanında biliyorsunuz 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası yaklaşıyor. Çocuklarımız için çok güzel etkinlik programlarımız ve planlarımız var. Bu noktada yine kurum destekçilerimizle, firma destekçilerimizle ve sizler gibi basın destekçilerimizle de ön görüşmelerimizi gerçekleştirmek üzere bugün Fethiye’ye geldik” dedi. 
“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATALIM”
Deniz Elmalı, “Fethiye’de yalnızca bizim ulaşabildiğimiz 50-60 kadar kanser hastamız var. Fakat bu dediğim gibi bizim ulaşabildiğimiz. Kuruluş amacımız lösemili çocuklara yardımlarımızı iletmekti. Şuan vakfımıza kayıt olmak isteyen tüm çocuk, yetişkin kanser hastaları bizlere ulaşabilirler. Çevrelerin de olan ya da yakınlarında ki tüm kanser hastalarını bizlere yönlendirebilir. Dileyen herkes çocuklarımızın ve yetişkin hastalarımızın bu süreç boyunca bizim onların yanında olabilmemiz için hepsi LÖSEVE yani bizlere başvurabilir. Çünkü bu hastalık ne yazık ki hem hastayı hem de ailesini yakından etkileyen bir süreç. Bizlerin de yani LÖSEV’in kuruluş amacı tüm kanser hastalarına ulaşmak. Biz de isteriz ki Fethiye’de ki ve tüm bölgelerde ki kanser hastalarımıza ulaşalım ve süreç boyunca onların yanlarında olalım. Bu süreci hep birlikte atlatalım” şeklinde konuştu.    
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN