Mehmet Akif Ersoy'u unutmadılar

Fethiye Müftülüğü tarafından düzenlenen tören ile İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy vefatının 85.yıldönümünde anıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Müftülüğü tarafından Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman GSB (KYK) yurdunda İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy Anma Programı düzenlendi. Düzenlenen törenin sunuculuğunu Manevi Danışman Hatice EKİZ yaptı. Programda Kur'an'ı Kerim’i yine manevi Danışman Ramazan GÜNAL okudu. Gençlere Mehmet Akif'in mesajları Fethiye İlçe Müftülüğü Vaizi Hanım GÖK tarafından ulaştırıldı. Mehmet Akif'in İstiklal mücadelesindeki tavrını ise gençlere Fethiye İlçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Nursel Aydoğan anlattı. Program yurt öğrencilerinden Muhammed Ali Ercan ve İbrahim Takıs'ın okuduğu İstiklal Marşı ve akabinde yapılan Dua ile son buldu.
Fethiye Müftülüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Rahmetle anılmak, ebediyet budur amma, Sessiz yaşadım, kim beni nereden  bilecektir? mısralarını yazan Mehmet Akif Ersoy’u bu gün bu dizelerde söylediğinin aksine, bilmeyen ve rahmetle anmayan yoktur. Vefatının 85.yıldönümünde İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygı, rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN