Milletvekili Otgöz, Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmaları kapsamında Seydikemer'de bir dizi ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve teşkilat üyeleri ile birlikte Seydikemer’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Milletvekili Otgöz, muhtarlarla da bir toplantı yaptı. Sivil toplum kuruluşlarını ve muhtarları dinleyen AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti:

Milletvekili Otgöz, Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu
“Seydikemer’de oda başkanları, STK’lar ve muhtarlarla geniş katılımlı toplantılar yaptık. Muğla’mıza ve Seydikemer’imize yaptığımız yatırımları ve ülke gündemini değerlendirdik. Oda başkanlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini çözmek için anında sayın bakanlarımız, bakan yardımcılarımız ve ilgili bürokratlar ile telefonda görüştük. Taleplere çözüm ürettik. Toplantılarda; uygulamaya koyduğumuz ekonomik program ile ilgili de değerlendirmelerde bulunduk.

Milletvekili Otgöz, Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Türkiye yüzyılının inşası için gece-gündüz çalışıyoruz.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde;  21 yılda laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın mücadelesini verdik.  Muğla’mızı ve Ülkemizi her alanda yeni yatırımlara kavuşturduk. AK Parti hem Türkiye’nin hem de Muğla’nın en hareketli, en ciddi, en coşkulu ve birbirine kenetlenmiş en sağlam yapıya sahip tek partisidir. Bizi 21 yıldır tek başına iktidarda tutan, aziz milletimize hizmet etme fırsatı veren bu birlik beraberlik ve dava aşkıdır. Bu birlikteliğimiz, Ülkemizi çok daha güzel yarınlara taşıyacaktır.

Milletvekili Otgöz, Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu

Türkiye, doğru yoldadır ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Daha önce enflasyonu nasıl indirdiysek,  aynısını yine başaracağız. Ülkemizin bulunduğu coğrafya adeta ateş çemberinden geçiyor. Yakın çevremiz kaynamakta.  Küresel ekonomik sıkıntılar yaşanmakta. Bütün bunlara rağmen,  uygulamaya koyduğumuz orta vadeli ekonomik program doğrultusunda, ekonomimizde gözle görülür olumlu gelişmeler yaşamaya başladık. Ekonomideki iyileşmeler,  yakın zamanda vatandaşlarımızın da refah artışına yansıyacaktır.”

Milletvekili Otgöz, Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN