MOTORİNE 88 KURUŞLUK İNDİRİM

Ukrayna-Rusya arasındaki barış görüşmelerinden pozitif mesajların verilmeye başlamasının ardından uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşten sonra motorinde meydana gelen indirimler pompaya yansımaya başladı. Bu gelişmeler ile birlikte 30 Mart tarihinden geçerli motorine yapılan 1 lira 55 kuruşluk indirimin ardından 31 Mart tarihinden geçerli 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Rusya Ukrayna Savaşı’nın başlamasından sonra ortaya çıkan kriz ile beraber 140 dolar seviyelerine kadar çıkarak tarihi rekorlar kıran petrol fiyatları ile beraber ülkemizde akaryakıt fiyatları da arka arkaya yapılan zamlar nedeni ile 25 lira bandına kadar yükselmişti. Türkiye’nin arabuluculuk girişimlerinin ardından Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın biteceğine dair beklentiler petrol fiyatlarının da düşmesine neden oldu. Uluslararası piyasa da 107 dolar seviyelerine kadar gerileyen brent petrol fiyatlarından sonra da ülkemizde motorin fiyatlarına indirim uygulanmaya başladı. 30 Mart tarihinden geçerli motorine yapılan 1 lira 55 kuruşluk indirimin ardından 31 Mart tarihinden geçerli 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı. Motorine yapılan indirime rağmen benzin ve LPG fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.
Yapılan bu indirim ardından Fethiye’de motorin 22 lira 50 kuruşa, benzin 20 lira 8 kuruşa LGP ise 10 lira 86 kuruşa satılıyor.
MOTORİNE 88 KURUŞLUK İNDİRİM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN