Müdür Kıroğlu, 'Engelli vatandaşlar bizim için kıymetli'

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile engelli vatandaşların kolaylıkla denize girmesi için planlanan Engelsiz Denize Girme Platformu'nun montajı Akmaz Plajı'nda yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz Plajı’nda engeli vatandaşların yardım gereksinimi duymadan kolaylıkla denize girebilmeleri için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile Engelsiz Denize Girme Platformu’nun montajı yapıldı. Engeli vatandaşlara verdikleri önemden bahseden Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, “Bugün güzel bir projeyi gerçekleştirdik” dedi.

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Ali Rıza Kıroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Akmaz Halk Plajı’ndayız. Bugün güzel bir projeyi gerçekleştirdik. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi girişimleri ile engelsiz denize gelme platformunun denize girme alanının montajını gerçekleştirdik. Engelli vatandaşlarımızın kolaylıkla denize girmesi için bunu yaptık. Engelli vatandaşlarımızı düşünüyorum onlar bizim için çok kıymetli, bu tür projelerimiz de devam edecek.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN