Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti üyeleri bir araya geldi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla akşam yemeği organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona Muğla'nın birçok ilçesinden gazeteciler bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiler.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından üyelerine akşam yemeği organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen organizasyona Muğla’nın birçok ilçesinden gazeteciler katılırken Fethiye’den SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen, Yayın Müdürü Ersin Dal ve Yazı İşleri Müdürü Emrullah Gök de katılım sağladı. Akşam yemeğinde keyifli vakit geçiren gazeteciler, organizasyonun sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirerek güzel bir hatıra bıraktılar. Bu anlamlı günde gazeteci Mehmet Ali Solak, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan’a “Asrın Felaketi 6 Şubat 2023, gösterdiğiniz duyarlığını ve konukseverliği asla unutmayacağız” yazılı plaket takdim etti.
Gazeteci Mehmet Ali Solak, plaket takdiminde şu açıklamaları yaptı: “Birbirinden değerli dostlarımızla bir arada olmak, birliği beraberliği gösteriyor. Bundan çok büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü bizim bizden başka dostumuz yok. Sadece bizi özel günlerde hatırlayanlar, sırtımızı sıvazlayanlar ne yazık ki her zaman yanımızda olmuyorlar. Burada çok sayıda gazetemiz olmasına rağmen basın ilan kurumu bölge müdürlüğünün buradan alınmasını gerçekten de büyük bir üzüntü ile karşılıyorum. Buradaki arkadaşlarımız ister istemez zor durumda kalacaktır. 6 Şubat 2023’te çok kötü bir gün yaşadık. İnşallah hiçbir insan bu acıları yaşamaz. Ben buraya geldiğimde kendimi kendi memleketimde gibi hissettim. 6 Şubat asrın felaketinden sonra buraya geldiğimizde hem sizin hem diğer dostlarımızın konukseverliğini ve duyarlılığını gördüm. O günün anısına böyle bir plaket vermek istedim. Başkanıma her şey için çok teşekkür ediyorum” 
Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, plaketi büyük bir mutlulukla alarak şunları kaydetti: “Benim böyle bir plaketi alacağımdan haberim yoktu. Genelde plaketi biz verdiğimizden böyle bir plaket almamıza şaşırdım. Günün önemine istinaden böyle bir plaket aldım. Az önce dediği gibi bizi bizden başka kimse anlamaz. Biz de bu akşam hiçbir protokol üyesini çağırmayarak biz bize olduk. Fethiye’den, Marmaris’ten, Bodrum’dan herkes burada. Herkese katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN