MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda uzman çavuş ile doktor arasındaki tartışma sonrası, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yatağan Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ali A., 14 Mart'ta saat 23.00 sıralarında rahatsızlanınca ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ali A., kendisini muayene etmek isteyen acil serviste görevli Dr. Tahir T. ile tartıştı. Olaya hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Tahir T., tartışma sırasında Ali A., tarafından darb edildiğini ileri sürdü. Vücudunda kızarıklık oluştuğunu ve gözlüğünün kırıldığını söyleyen T., darp raporu alıp A.'dan şikayetçi oldu. Ali A.’ da darp raporu aldı. 
Olay sonrası doktoru darp ettiği iddia edilen uzman cavus görevden alındı. Ama güvenlik görüntüleri ortaya çıkınca doktorun uzman çavuşu darp etiği anlaşıldı. Kamera görüntülerinin ardından Uzman Çavuş A., göreve iade edilirken, Doktor T. 10 günlük rapor aldı.


İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI
Olay sonrası Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer görevden alındı. Gencer’in yerine daha önce İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevi yapmış olan Menteşe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli pratisyen hekim Ali Burak Mülayim atandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN