MÜZİK YASAĞINDA SAATLER UZATILDI

İçişleri Bakanlığı, müzik yayın saatlerini yeniden belirlendi. Pandemi sürecinde saat 00.00'da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saati gece 01.00'e kadar uzatıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İçişleri Bakanlığı, Pandemi sürecinde saat 00.00’da sona erecek şekilde belirlenen müzik yayın saatinin yaklaşan yaz mevsimi ve beraberindeki turizm hareketliliğine bağlı olarak uzatılmasına dair talepler Sağlık Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığınca birlikte değerlendirildi ve müzik yayın saati gece 01.00'e kadar uzatıldığını açıkladı.

MÜZİK YASAĞINDA SAATLER UZATILDI
BU KARAR ÇOK İYİ OLDU
Konuyla ilgili açıklama yapan Barbunn Bistro Restoran Şefi Barış Yıldırım,“ Pandemiden dolayı müzik yasağı bilindiği üzere 00.00’a kadar olacak diye bir karar alınmıştı. Yeni gelen karara göre bu saat 01.00’a uzatıldı. Bu karar biz restaurant işi ile ilgilenenler için çok iyi oldu. İnsanların eğleneceği saatlerde mekândan ayrılması kötü oluyordu. Şimdi ise 01.00’e kadar hizmet verebileceğiz. Dışardan gelen misafirlerinde yoğunluğuyla akşam yemeği servisimiz 21.00 gibi başlıyor. İnsanların tam eğleneceği vakitte müziği mecburen kapatıyorduk. Şimdiki kararla 01.00’e kadar müzik açabilmek bizim için daha iyi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN