Öğrenciler Katıldığı Yaz Kur'an Kursu Başarıyla Tamamlandı

Fethiye Müftülüğü tarafından Ömer Özyer Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Yatılı Yaz Kur'an Kursu, 80 öğrencinin katılımıyla 1 Temmuz'da başlayıp 9 Ağustos'ta sona erdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kurs boyunca öğrenciler, Kur'an-ı Kerim'i dikkatle okuyarak dini bilgiler ve değerler eğitimi aldılar.

Eğitici seminerler, faydalı etkinlikler, geziler ve piknikler düzenlenerek öğrencilerin gelişimlerine önemli katkılar sağlandı. 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen kapanış programına Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Şube Müdürü Yusuf Çobanoğlu, Ömer Özyer Anadolu Lisesi Müdürü Faruk Duran ve veliler katıldı. Programda öğrenciler, Kur'an-ı Kerim okuyarak, ilahiler ve şiirlerle katılımcıları büyüledi. "Öykülerle Hadisler"in canlandırıldığı skeçler ise izleyenleri hem düşündürdü hem de güldürdü.

Kurs sonunda yapılan sınavda 100 tam puan alan öğrencilere özel hediyeler vererek başarıları ödüllendirildi. Ayrıca, kursa katılan tüm öğrencilere Diyanet Gençlik logolu bardaklar ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

İlçe Müftüsü Kamil Oktay yaptığı konuşmada, iyi bir insan ve iyi bir Müslüman olmanın önemini vurguladı. Kurs boyunca büyük bir özveriyle çalışan hocalara ve sürecin her anında desteklerini esirgemeyen velilere teşekkür etti. Program, duanın ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN