Ortaokul Öğrencilerinden Film Müzikleri Konseri

Ölüdeniz Ortaokulu tarafından Bahar Şenliği adı altında Özer Olgun Kültür Merkezi'nde konser düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Ölüdeniz Ortaokulu tarafından Bahar Şenliği adı altında beyaz Perde’den Sahneye isimli bir konser düzenlendi. Pandemiden dolayı 2 yıl aradan sonra Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve birçok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşı söylenmesi ile başladı. Ardından yerli ve yabancı eserlerin seslendirilmesiyle devam eden program konuklara keyifli dakikalar yaşattı.
Konser hakkında konuşan Ölüdeniz Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nur Sarpdere Tat,’’ 2016 yılında kurulmuş bir çocuk korumuz var. Müziği çocukların hayatının bir parçası haline getirmek istiyoruz. Pandemi yüzünden ara vermiştik. Aslında her sene konserler veriyoruz. Bu sene de film müzikleri konseri hazırladık. Herkesin eğleneceği bir konser olacağını düşünüyorum’’ dedi.
PANDEMİDE İKİ YIL ARA VERDİK
2 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Ölüdeniz Ortaokulu Müdürü Engin Yiğit,’’ Ölüdeniz Ortaokulu bünyesinde bir çocuk koromuz var. 2016 yılından beri düzenli olarak yarışmalara katılıyoruz. Pandemide iki yıl ara verdik. Bu sene de Bahar Şenliği adı altında Beyaz Perdeden Sahneye isimli bir konser etkinliğimiz var’’ ifadelerini kullandı.
Ortaokul Öğrencilerinden Film Müzikleri Konseri

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN