SADET KANSIZ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen Dünya'da tek bayramın 23 Nisan olduğunu ifade ederek tüm çocukların bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında bağımsızlığımızın ve demokrasinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102 yıldönümü sevinç ve gurur ile kutladıklarını ifade ederek “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan TBMM’nin açıldığı günü tüm çocuklara armağan etmiştir. Dünya’da tek çocuk bayramı olarak kutlanan gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.
Çocuklarımızın her türlü sıkıntıdan uzak, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yetiştirmenin herkesiz görevi olması gerektiğini belirten Sadet Kansız “Bu sorumluluğun bilincine vararak tüm Dünya’da savaşın son bulması, barışın ve güvenin var olması için çalışmalıyız” diye konuştu.
Sadet Kansız kutlama mesajının devamında “Türkiye Cumhuriyetimizi ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizi yaşatmak, ulusal egemenliğimizi ve bağımsızlığımızın önemini çocuklarımıza anlatmak ve bunun bilinci ile yetiştirmek hepimizin görevi olması gerekir” dedi.
Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız mesajının son bölümünde “Bu önemli günde vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve yaşatmak için hayatını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve hayatını kaybeden tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, yaşamını sürdüren tüm gazilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum” dedi.

SADET KANSIZ ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLADI


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN