Şarkıcı Özlem Olgun, Tatilini Fethiye'de Sürdürüyor

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sevilen şarkıcı Özlem Olgun, tatilini Ölüdeniz'de sürdürüyor. Olgun, Fethiye'nin güzellikleri hakkında açıklamalarda bulunurken tatil yapacak olan herkesi Fethiye'ye davet etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de Sızı, Sus Söyleme, Yıldız gibi birçok parçasıyla piyasaya namını salmış olan şarkıcı Özlem Olgun, tatil için Muğla’nın Fethiye ilçesini tercih etti. Fethiye Oyster Residences Ölüdeniz’i tercih eden Olgun, Fethiye’nin güzellikleri hakkında açıklamalarda bulundu ve tatil yapma imkanı olan herkesi Ölüdeniz’e davet etti.

“FETHİYE’Yİ YAŞAMADAN TATİL YAPTIM DEMESİNLER”
Şarkıcı Özlem Olgun yaptığı açıklamada, “Fethiye’ye yaklaşık 20 yıldır her yaz geliyorum ve Fethiye’yi çok seviyorum. Doğasını, denizini çok seviyorum. Bodrum ve Çeşme’nin suyu çok soğuk gelirken burası bana ideal geliyor. Burada Oyster Otel’de kalıyorum ve burada eşsiz bir canlı müzik var. Kayaköy’e de gidip oradaki kebapçılara da uğruyorum. Yıllardır paraşütle atmaya cesaret edemiyordum fakat bugün ikna edildim ve atlayacağım. Fethiye’yi mutlaka insanların görmesi lazım. Fethiye’nin birçok yeri var ve ben Ölüdeniz’i görmelerini istiyorum. Burayı yaşamadan tatil yaptım demesinler. Fethiye’nin yaşanacak çok yeri var. Saklıkent Kanyonu’nu gezmeden olmaz” dedi.

“YENİ BİR PARÇAMIZ ÇIKACAK”
Söz müziği Soner Olgun’a ait olan Özlem Olgun’un okuyacağı yeni bir şarkı çıkacağı duyuruldu. Bu konuyla ilgili konuşan Olgun, “Söz müziği Soner Olgun’a ait yeni bir parçamız çıkacak çok güzel bir parça olduğunu düşünüyorum. Okumaları yaptığımızda şarkımız hazır olacak. Soner Olgun’a çok teşekkür ediyorum söz müziği çok güzel bir şarkı yaptı” ifadelerine yer verdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN