Sedat Akdağ, 'Akdağ Şirketler Grubu gücünü çalışan arkadaşlardan alıyor'

Fethiye başta olmak üzere Ege bölgesinde villa alanında başarılı işlere imza atan Akdağ Şirketler Grubu yeni projelerinden bahsetti. Villa konforunu herkesle tanıştıracağız dedi.

Sedat Akdağ, 'Akdağ Şirketler Grubu gücünü çalışan arkadaşlardan alıyor'

Fethiye’nin “Geçen yıl bitirdiğimiz Muğla ili Fethiye ilçesi kargı mahallesinde bulunan denize 350m mesafede ki 30 villa, 10 daire ve 5 dükkandan oluşan Galaksi Villaları ve bunun yanında ful deniz manzaralı Kalkan’da yaptığımız 9 adet villalarımızdan kalan villalarımızın şuan satışıyla uğraşmakta” olduklarını ifade eden Akdağ Şirketler Grubu sahibi Sedat Akdağ, “Yapımı devam eden Zümrüt Villaları, Çalış Villaları ve Faralya Villaları projelerimiz bulunmaktadır” dedi.

“Akdağ Şirketler Grubu gücünü çalışan arkadaşlardan alıyor” 

 Başarılarını aile gibi bir çalışma şekline dayandıran Akdağ, bir çok şehirde ve ilçede olan projelerinden bahsetti. “Önümüzde ki yıl ise İzmir Narlıdere’de ki konut projemiz, Bodrum Yalıkavakta ki villa projemiz ve Antalya ili Altıntaş mahallesinde bulunan konut projemiz bulunmaktadır. Tabi bu projelerimize önümüzde ki yıl başlayacağımız için Türkiye’de ki ekonomik koşulları da göz önüne almaktayız. Akdağ Şirketler Grubu gücünü çalışan arkadaşlardan alıyor. Çünkü burada özverili ve disiplinli bir çalışma bulunmakta. Birde burası aile ortamı gibidir. Yıllardır herkes dayanışma içinde. Tam anlamıyla bir takım ruhuyla çalışmaktadır. Uzun çalışma saatlerinden sonra çok güzel projelere imza atmaktayız.”

“Lokasyon çok önemli”

  Villa projelerinde konforun yanında lokasyonun önemi vurguladı. “Projeleri yaparken ilk öncelikle lokasyona, bulunduğu yer çünkü bizim için önemli. Sonuçta firmamızın bire markası var. Lokasyonun yanında çizeceğimiz projenin tasarımları, bunun içinde baya bir zaman, vakit harcamaktayız” şeklinde konuştu.

“Akdağ inşaatının kalitesinin devam etmesinin altında yatan sebeplerden biriside birinci sınıf malzeme kullanmamız”

“Projeden sonra kullanacağımız malzemeler, çünkü hep birinci sınıf malzeme kullanmaktayız. Akdağ inşaatının kalitesinin devam etmesinin altında yatan sebeplerden biriside budur.”

“Fuarlarda ülkemizi temsil etmek gurur verici”

“ Kasım ayında Rusya’da bir fuara katılacağız. Bunun yanında da tabi bizim İzmir’de Londra’da katıldığımız fuarlar oldu. Fuarlarda hem ülkemizi tanıtmamızın yanı sıra, projelerimizde tanıtmaktayız. Fuarlarda olumlu sonuçlar alıyoruz. Bir önceki yıla göre ipotekli konut satışlarında yüzde 60 civarında bir azalma söz konusu. Bununla ilgili kredi faizlerinin yüksek olmasından dolayı, maalesef konut satışları yavaşlamış durumda. Bence buna bulunabilecek en güzel çözüm, kamu bankaları başta olmak üzere diğer bankalarında kredi faizlerini düşürerek kampanya yapması gerekiyor. Bu şekilde inşaat sektörünün hareketleneceğine inanıyorum. İnşaat sektörü ülkemizin önemli sektörlerinden biridir. Hatta lokomotif sektördür. Konut satışlarının artmamasından dolayı şuan kira fiyatlarında ciddi bir artış olmaktadır. Buda tabi enflasyonu tetiklemekte. Bununla ilgili kamu bankaları ve hükümetimizden destek beklemekteyiz. Sizlere ve FRT ekibine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.