ŞEHİR PLANCISI ÖĞRENCİLERİ SEYDİKEMER'İ İNCELEDİ

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğr. Gör. Hakan Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu öğrenciler ile birlikte Seydikemer'i inceledi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Hakan Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu ile birlikte Seydikemer’i ziyaret etti. İlçeye yönelik araştırma yapan ve bilgi toplayan öğrenciler, geleceğe yönelik planlama çalışmalarına temel oluşturabilecek bilgileri derledi. 
Seydikemer’in mimari, sosyokültürel, coğrafi ve ekonomik özelliklerini yerinde incelemek üzere ilçeye gelen öğrenciler ve Öğr. Gör. Hakan Ünlü, Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu, ilk olarak Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. 
Seydikemer’in tarihi, sosyokültürel yapısı ve ekonomisi hakkında ziyaretçilere bilgi veren Başkan Otgöz, öğrencilerin merak ettiği sorulara da cevap verdi. Seydikemer’in kadim bir kültüre sahip olduğunu anlatan Başkan Otgöz, Likya Döneminden kalan Antik Şehirlerin ilçeye fantastik bir hava kattığını kaydetti. Mimari bakımdan incelenmeye değer eserlerin Seydikemer’de yer aldığını kaydeden Başkan Otgöz, Öğr. Gör. Hakan Ünlü, Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine çalışmalarında başarılar diledi. 
Başkan Otgöz’ün misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Öğr. Gör. Hakan Ünlü ve Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu, öğrenciler için saha çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu anlatıp, Seydikemer’e hayran kaldıklarını ifade ettiler. 
Başkan Yakup Otgöz’ün ziyareti sonrası arazi incelemelerinde bulunmak üzere belediyeden ayrılan Öğr. Gör. Hakan Ünlü, Öğr. Gör. Dr. Can Gölgelioğlu ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri ilçede gün boyu araştırmada bulundular.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN