SEYDİKEMER 19 MAYIS'IN 103'ÜNCÜ YILINI KONSERLE KUTLAYACAK

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel düzenlenen Ece Mumay Konserine herkesi davet etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkisinin azalmasıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 2 senedir pandemi kuralları çerçevesinde kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel bu sene halk konseri düzenlenecek. Halk konserinde sevilen şarkıcı Ece Mumay sahne alıp bir birinden güzel şarkılarını seslendirecek. Konserde ayrıca 80'ler dizisinin Bekçi Bekir'i Hacı Ali Konuk da Seydikemerlilerle buluşacak. 
Seydikemer Belediyesi önünde 19 Mayıs Perşembe günü Saat 20.00’da başlayacak konser etkinliğinin sunuculuğunu ise sevilen dizi ve sinema oyuncusu Özlem Balcı yapacak. 


BAŞKAN OTGÖZ, KONSERE DAVET ETTİ
Tüm vatandaşları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleşecek olan halk konserine davet eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, milli bayramları coşkuyla kutlamayı özlediklerini dile getirdi. Pandemi nedeniyle 2 senedir maske, mesafe ve hijyen kurallarına göre Milli Bayramları kutladıklarını belirten Başkan Otgöz, bu sene 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlamak amacıyla halk konseri düzenlediklerini ifade etti. Başkan Otgöz; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına özel düzenlediğimiz halk konserinde ünlü şarkıcı Ece Mumay Seydikemerlilerle buluşacak. Ayrıca sevilen oyuncu Hacı Ali Konuk’un da sahne alacağı konserin sunuculuğunu ekranların sevilen oyuncusu, Özlem Balcı yapacak. Tüm halkımızı bu konsere bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN