Seydikemer Belediyesi'nde 'Beyaz Masa' Birimi Kuruldu

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'nin seçim meydanlarında ve vaatlerinde seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi planladığı projelerden biri olan 'Beyaz Masa' uygulaması başladı.  

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ilçede yaşayan vatandaşların talep ve sorunlarına Beyaz Masa ile anında çözüm üretileceğini söyledi. Belediye binasının giriş katında faaliyete başlayan birim, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlemeye başladı. Beyaz Masaya 0252 656 56 56 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi.  
Beyaz Masa biriminin işleyişi hakkında bilgi veren Başkan Önder Akdenizli, “Sosyal Belediyecilik alanında bir projemiz olan Beyaz Masa, Seydikemer halkımız ile belediyemiz arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Hemşehrilerimiz bundan sonra belediye ile ilgili şikayetlerini, bir telefonla veya bizzat Beyaz Masa birimine gelerek çağrı merkezindeki sorumlu arkadaşlarımıza ileteceklerdir. Beyaz Masa çalışanlarımız, gelen talep ve sorunları kayıt altına alacak ve belediyenin ilgili birimlerine ileterek, ivedilikle çözüm yolu oluşturulması sağlanacaktır” ifadelerinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN