Seydikemer Belediyesi zabıta ekipleri stok denetimi yaptı

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polis ekipleriyle birlikte, zincir marketlerde stok denetimi yaptı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler ile birlikte ilçede bulunan zincir marketlerin şubelerinde stok denetimi yaptı. Marketlerin ürün raflarını kontrol eden ekipler, fiyatlarda da incelemelerde bulunup raf ile kasa arasında fiyat farkı olup olmadığını kontrol ettiler. Gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız fiyat artışının önüne geçmek amacıyla düzenlenen denetimlerde marketlerin depoları da incelendi. Ürünlerin son kullanma tarihini ve gramajlarını da titizlikle inceleyen ekipler, market sahiplerini ve çalışanlarını kurallara uymaları konusunda uyardı. 
Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, çok sayıda işyerinin kontrol edildiği denetimlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı kaydedildi. 
Fahiş fiyat artışlarına ve haksız kazanca yönelik mücadelenin devam edeceğini belirten Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, denetimlerde tüketiciyi fahiş fiyatlar karşısında korumak istediklerini kaydetti. 
Haber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN