SEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

Seydikemer Belediyesi tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Otgöz, Seydikemer'e 20 derslikli Fen Lisesi kurulmasının sözünü aldıklarının müjdesini verdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi Hizmet Binası önünde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin,  AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, İYİ Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, Belediye Meclis Üyeleri, Seydikemer Müftüsü Orhan Turan, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Belediye Birim Müdürleri, Daire Amirleri, muhtarlar, şehit ve gazi yakınları, basın mensupları ve Seydikemerli vatandaşlar katıldı.
Binlerce Seydikemerli vatandaşın katıldığı iftar programında Başkan Otgöz, Milletvekili Göķcan, AK Parti İl Başkanı Mete ve İlçe Başkanı Gümüş ile birlikte vatandaşlara yemek dağıtırken ayrıca vatandaşlarla sohbet ettiler.


BAŞKAN OTGÖZ MÜJDELERİ SIRALADI
Seydikemer Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan herkese hoşgeldiniz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Otgöz; “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini tebrik ediyorum.  Bu mübarek gecenin milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabb'imden niyaz ediyorum. Bugün Fethiye'ye gittim, eski milletvekilimiz Hasan Bey'e (Özyer) uğradım. Müjdeli bir haber aldık. Allah kendisinden razı olsun. Seydikemer'e 20 derslikli Fen Lisesi sözünü aldık. Yerimiz hazır. İnşallah Milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, il ve ilçe milli eğitim müdürlerimizle gerekli izinleri alacağız. İzin aldıktan sonrada inşaat başlayacağız. Seydikemer'in en büyük beklentisi İmar Planıydı. Allah'ın izniyle onu da Muğla Büyükşehir Belediyesine verdik. En kısa zamanda bitmesi için mücadele edeceğiz. Yine 16 derslikli Anadolu Lisesi sözünü aldık. İhale aşamasında. İhalesi yapıldıktan sonra önümüzdeki sezona yetiştirmek için gayret sarf edeceğiz. 12 derslikli Ortaokulu'nda ihalesi oldu. Eğitim öğretim olmadan başarı kendiliğinden gelmiyor. Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimiz, il ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Seydikemer için taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun" dedi.
Seydikemer'e TOKİ kazandırmak için uzun zamandır mücadele verdiklerini belirten Başkan Otgöz; "Menekşe Mahallesi'ndeki 77 buçuk dönüm yeri kazandırdık. TOKİ üzerine alıyor. İmar planını bekliyor. İmar planı bittikten sonra inşaat çalışmaları başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İftar programında konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan; "Yaklaşık 2 yıldan bu yana pandemi nedeniyle böyle güzel iftar sofralarında buluşamıyorduk. 3 yıl önce Yakup Başkanım bizi iftar sofrasında buluşturmuştu. Bu sene pandeminin bitmesi sonucu tekrar iftar sofralarında bir araya geldik. Bizleri iftar sofrasında buluşturan Başkanımız Yakup Otgöz'e, belediye personeline ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde Allah'ıma hamdolsun hepimiz bir aradayız. Bu Ramazan ayını birlik beraberlik içinde Rabbim inşallah bizi Bayrama kavuşturur. Kandil gecemiz ve Ramazan ayımız mübarek olsun" dedi.
Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün çalışmalarını takdir eden ve Seydikemer'in çok şanslı olduğunu dile getiren Vekil Gökcan; "Ne mutlu ki size gece gündüz Seydikemer için çalışan, koşturan bir belediye başkanınız var. Allah kendisinden razı olsun. Bizler Milletvekilleri olarak kendisinden çok memnunuz. Ankara'da sürekli Seydikemer'e yapılacak işlerin, projelerin Bakanlıklarda takipçisi oluyor. Bizlerde bölge Milletvekilleri olarak Başkanımızın yaptığı projelerin Ankara'da takipçisi oluyoruz" diye konuştu.


"2023'E EMİN ADIMLARLA GİDİYORUZ"
Seydikemer'e yapılan ve yapılması planlanan projelerden bahseden Vekil Gökcan; "Geçtiğimiz günlerde Sayın Adalet Bakanımızı ziyaret ettik ve sözünü aldık. Seydikemer'e yeni bir Adalet Sarayı kazandıracağız. Fethiye'ye gitmeye gerek kalmayacak. Vatandaşımız bu hizmetini yerinde alacak. Yine uzun zamandan beri takip ettiğimiz Seydikemer OSB, Seydikemer'e hayırlı uğurlu olsun. Özellikle bölgenin kalkınması açısından, hayvancılık açısından, sütün toplanması ve işlenmesi sürecinde Seydikemer OSB, Seydikemer'e hayırlı uğurlu olsun. 150 yataklı Devlet Hastanesinin son aşamasına gelindi. Yıl sonu itibariyle inşallah Seydikemer Devlet Hastanesi hizmete girecek. Yine bir müjde daha vermek istiyorum. Fethiye'de 500 yataklı bölge hastanesi yapılacak. Başkanımızın uzun zamandır takip ettiği Kaş ve Seydikemer arasında yapılacak olan Patara Köprüsü'nün de son aşamasına geldik. Artık Kaş ve Seydikemer, hem gönül bağı olarak hem de yol anlamında bir birine bağlanmış olacak. Bir dediğimizi iki etmeyen başta kıymetli Bakanlarımız olmak üzere, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hedefimiz olan 2023'e emin adımlarla gidiyoruz. En büyük gücümüzü de siz kıymetli hemşehirlilerimizden alıyoruz" dedi.   
Seydikemer Kaymakamı Büyüker, herkesin Kadir Gecesini kutlayarak; "Burada iftar yemeğinde emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Pandemi bittikten sonra Başkan Yakup Otgöz bizleri bu sofralarda buluşturdu. Sayın Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e ve ekibine teşekkür ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramımız kutlu olsun" dedi.

SEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIMSEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIMSEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIMSEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIMSEYDİKEMER'DE KADİR GECESİ İFTARINA YOĞUN KATILIM

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN