Seydikemerli Kadınlarımızdan Örnek Davranış

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, yeni kurulan Seydikemer Kadın Dayanışma Derneği'nin el emeği ürünlerin sergisine katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Kadın Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve kadınların el emeklerini sergilediği etkinliğe, Seydikemer İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve Meclis Üyeleri katıldı.

KADINLARIMIZ SEYDİKEMER’İMİZE GÜÇ KATIYOR
Etkinlik kapsamında kadınlar tarafından özenle hazırlanan el işi ürünler, geleneksel lezzetler, yöresel tatlılar, Osmanlı şerbeti ve çeşitli gıda ürünleri stantlarda yer aldı. 
Başkan Akdenizli konuşmasında, "Seydikemer Kadın Dayanışma Derneği'nin düzenlediği bu etkinlik, kadınlarımızın yeteneklerini sergilemesi ve ilçemizdeki dayanışma duygusunun güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor. Belediye olarak bu tür çalışmaları desteklemekten gurur duyuyoruz," dedi.

ETKİNLİKTE EĞLENCELİ ANLAR YAŞANDI
Delbek etkinliği ve palyaço gösterisi, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Dernek Başkanı Sema Ece, etkinliğe katılan ve destek veren herkese teşekkür ederek, "Kadınlarımızın emeğini ve yeteneklerini sergileyebileceği bu tür etkinlikler, toplumsal bağlarımızı güçlendirmek adına büyük önem taşıyor. Yoğun katılım bizi çok mutlu etti," şeklinde konuştu.
Etkinlik boyunca ziyaretçiler, stantlarda sergilenen el işi ürünlere ve yöresel lezzetlere büyük ilgi gösterdi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN