Sıradere nefes alacak

Ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanları korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesiller için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacı ile 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ' Milli Ağaçlandırma Günü ' etkinliği kapsamında Geleceğe Nefes olmak adına, Dalaman'a bağlı Atakent Mahallesi Sıradere Mevkiine ağaç dikimi etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla tüm Türkiye’de eşzamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliğe Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Havalimanı Hudut Mülki İdare Amiri Sayın Hayrettin BALCIOĞLU, Garnizon Komutanı Vekili Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanı V. Hüseyin ERTUĞRUL, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, TİGEM Müdürü, Cezaevi Müdürü, STK temsilcileri kurum müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.
84 MİLYON İÇİN 3’ER FİDAN
252 MİLYON FİDAN
“GELECEĞE NEFES DÜNYAYA NEFES” sloganıyla; Sıradere Mevkii’sinde çıkan orman yangınında zarar gören alanlara fidan dikimi gerçekleştirildi. Etkinlikte katılımcılara Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta tarafından Şapka ve tişört dağıtımı yapıldı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN