Solo Türk Tırı 27 Şubat'a kadar Fethiye Beşkaza Meydanı'nda
Solo Türk Tırı, 27 Şubat'a kadar Beşkaza Meydanı'nda olacak. Yazlık, kışlık ve hediyelik eşya alışverişiyle şehit ve gazi ailelerine yardım eden Kartal Vakfı'na destek olunacak.
Solo Türk Tırı, 27 Şubat’a kadar Beşkaza Meydanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Yazlık, kışlık ve hediyelik eşya ürünlerinin yer aldığı tır, alışveriş yaparken anlamlı bir destek sunma fırsatı da sağlıyor.
Tırdan yapılan alışverişler, şehit ve gazi personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı’na katkıda bulunuyor. Solo Türk Tırı, Fethiyelilere hem ihtiyaçlarını karşılayıp hem de toplumsal dayanışmaya katkı sağlama imkânı sunuyor. Beşkaza Meydanı’nda gün boyu açık olan Solo Türk Tırı, kaliteli ürünleri ve avantajlı fiyatlarıyla vatandaşları bekliyor.