TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni Çelenk Sunma Töreni'ne İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı da katıldı. Törende program sunucusunun İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'nı anons etmemesi nedeni ile İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler töreni terk etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile düzenlenen Çelenk Sunma Töreni’nde gerginlik yaşandı. Törene katılan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve beraberindekiler tören sunucusunun kendilerini anons etmemesi nedeni ile töreni terk etti.
İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nın kendilerinin anons edilmemesi nedeni ile tören alanını terk etmesinin ardından program sunucusu tarafından İyi Parti Teşkilatı’nın çelenklerini koyması için anons yapıldı. Törende İyi Parti Teşkilatı’nı temsilen kimse kalmadığı için İyi Parti Çelengi’ni CHP Belediye meclis Üyesi Veli Pabuççu koydu.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ
İYİ PARTİ FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI’NDAN ÇELENK SUNMA TÖRENİ
Yaşanan gerginliğin ardından İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. İyi Parti Çelengi Ali Fatih Çoban tarafından Atatürk Anıtı’na konuldu.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ
“İTTİFAKA ZARAR VERMEK İÇİN MÜCADELE EDEN İNSANLAR ÇIKMIŞTIR”
Yaşanan gerginlik ile ilgili konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “Milletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından TBMM’nin açılışıyla beraber 23 Nisan 1920’de dünya çocukluklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı olarak, bugün alternatif çelenk koyma törenine iştirak ettik. Memleketi yönetenler milli değerlerden Türk Milleti’ni uzaklaştırmak istese de milli bayramları eskisi gibi coşkulu kutlamak adına elimizden ne geliyorsa İyi Parti olarak yapmaya devam edeceğiz. İnşallah iyi günlerde milli değerler üzerinden siyaset yapılmayan günlerde,23 Nisan’ın toplumun tüm kesiminin bayramı olduğu günlerde yeniden buluşmak üzere, çok az kaldı. 
Bu memlekette 25 Ekim 2017’den sonra bir şeyler değişti. AKP hükümetinin getirmiş olduğu bir sistem partileri ittifaka yöneltmeye başladı. Millet İttifakı’nın büyük bileşeni CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törene katıldık. Törende CHP yöneticilerinin niyetlerinden bir şüphemiz yoktu. Lakin bu ittifaka zarar vermek için mücadele eden insanlar çıkmıştır. Bugün Türk Milleti’nin hayat standartlarına, kurucu iradeye, demokrasiye ve her şeye eski Türkiye’ye susadığımız günlerde tek başına bir şeylerin olmadığını herkes iyi biliyor. Bugün Türk Milleti’nin umudunu her geçen gün üzerine koyan, yerinde saymayan oylarını yükselten Millet İttifakı içerisinde ki en önemli bileşen, Sayın Genel Başkanımız liderliğinde ki İyi Parti’dir. Parti tüzel kişiliği de her şeyin üzerindedir. Bugün Fatih gider, Yunus gider, Ahmet gider ama İyi Parti’yi aslanlar gibi temsil edeceğiz” dedi.

TÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİTÖRENDE ANONS GERGİNLİĞİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN