Tufanlar Kuyumculuk'tan fatura düzenlemede şeffaflık

Fethiye Tufanlar Kuyumculuk çalışanı Serdar Filiz, şirketin uzun yıllardır fatura düzenleme konusunda titiz bir yaklaşım sergilediğini belirtti. Filiz, fatura düzenlemenin sadece bir alışveriş işlemi değil, aynı zamanda yasal bir zorunluluk olduğunu da vurguladı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Filiz, fatura düzenlemenin sadece bir alışveriş işlemi değil, aynı zamanda yasal bir zorunluluk olduğunu da vurguladı. Yanlış veya eksik fatura düzenlenmesinin çeşitli cezalara yol açabileceğini belirten Filiz, "Bu nedenle biz, kurumsal bir şirket olarak sistemimizi bu yönde geliştirdik ve tüm işlemlerimizi faturalandırarak kayıt altına alıyoruz." dedi.

TUFANLAR KUYUMCULUKTA SİSTEMLİ ÇALIŞMA
Konuşmasına devam eden Filiz, “Bizde uzun süredir bu kural var. Sistemli bir şekilde çalışıyoruz. Alış veriş yapan kim ise faturayı da o kişinin adına kesiyoruz. Biz uzun süredir bu şekilde çalışıyoruz. Ama aksi bir durumda farklı cezalar uygulanıyor. Biz de bu durumlardan dolayı sistemimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Kurumsal bir şirket olduğumuzdan tahsilatlarımız faturalandırılıyor.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN