Uluslararası I. Spor Oyunları Toplantısı

6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kaunos 1.Spor Oyunları ile ilgili olarak toplantı düzenlendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

6-7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Kaunos 1.Spor Oyunları ile ilgili olarak toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Muğla Vali Yardımcımız Sayın Murat Kahraman, Ortaca Kaymakamımız Meral Uçar, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Birim Müdürleri, STK’lar ve Turizmciler katıldı.

Tarihi M.Ö. 10. Yüzyıla kadar dayanan, Karya ile Likya arasındaki sınırda bulunan Calbys nehri (Dalyan Nehri) yanında kurulmuş Kaunos ve devamında bir doğa harikası İztuzu Bölgesi’ni tüm dünyaya tanıtmak, bölgenin spor organizasyonlarına olan elverişliliğinin ortaya konulması ve turizm sezonu öncesi oluşturulacak sirkülâsyonla alternatif bir turizm hareketi başlatmak, Dünyanın değişik noktalarından gelecek sporculara ülkemizin bir başka yönünü de tanıtmak amacıyla 6-7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman’da 3 branşta olmak üzere Tüm dünyadaki sporculara açık şekilde gerçekleştirilecek spor müsabakalarını konu eden toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Muğla Vali Yardımcımız Sayın Murat Kahraman, Ortaca Kaymakamımız Meral Uçar, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Birim Müdürleri, STK’lar ve Turizmciler katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN