'Uzaylı uykusundan uyanda, halkın arasına gir'

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında devam eden söz düellosuna bugün yenisi eklendi. CHP İlçe Başkanı Demir, AK Parti İlçe Başkanı Öztürk'e yanıt verdi. Demir, 'Öztürk, uzaylı uykusunda olduğu için halkın yaşadığı sıkıntılardan haberi yok' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Turgay Öztürk’ün kendisi sayesinde gündeme geldiğini ve medyada haber olduğunu söyleyen CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir; “Turgay bey seçildiği günden bugüne kadar kaç defa gündeme gelmiş ve halkın sorunlarını dile getirmiş, ona baksın. Bana saldırarak gündeme geleceğine, halkın sorunlarına çözümler bularak gündeme gelsin diyeceğim ama böyle bir durumu olmadığını, geçen sürede gördük” dedi.


CESARETİ VARSA GÖRELİM
Öztürk’ün ‘Eskiden traktör bile yoktu, tarlada öküzden traktöre geçtik’ söylemine yanıt veren Mehmet Demir, “Turgay Beyi, galiba genel başkanları, yaptırdığı dört şeritli uzay yolundan ilk onu göndermiş uzaya. Halkın yaşadığı yokluktan ve sorunlarından haberi yok. Evinde çorba bile pişiremeyen vatandaşları, oturduğu sıcak koltuğundan, tıpkı genel başkanları gibi göremiyor. Uzayda yaşamak böyle bir şey olmalı. Artık uyansın da halkın arasına girsin. Evindeki eşyaları satıp, çocuklarına ekmek alan aileleri görsün. Bunları partisinin zengin penceresinden göremediği belli oluyor. Eğer halkın arasına girecek cesareti varsa görelim” diye konuştu.


TRAKTÖR VAR AMA MAZOT YOK
“Öküzden traktöre geçtik’ demiş Sayın Öztürk” diyerek sözlerine devam eden Mehmet Demir, “Bu söyleminden anlaşılıyor ki; eski Türkiye’den de haberi yok. AKP’den önce tarlalarımızda traktörler çalışırdı. Çiftçimiz üretir, emeğinin karşılığını alırdı. Şimdi traktörü var ama mazot alamıyor. Şimdi traktörler yediemin deposunda çürüyor. Vatandaş traktörlerini icraya vermemek için eşinin dostunun evine saklıyor. Vatandaş ineklerini, hatta tavuklarını bile besleyemediği için kesilmesi için satıyor. Turgay Bey, uzay da yaşadığı için sanırım bunların hiçbirinden haberi yok” ifadelerini kullandı. 


HALKIN ARASINA GİT
AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e bir önerisi olduğunu belirterek devam ettiği açıklamasında Demir, “Biz halka yaptığımız hizmetlerimizle, sorunlarına çareler bularak gündeme geliyoruz. Onlar ise bize saldırarak gündeme geliyor. Bu ‘meyve veren ağaç taşlanır’ sözünün en güzel örneğidir. Bana saldırmazsa onun AKP ilçe başkanı olduğundan büyük bir kesimin haberi bile yoktu. Son olarak şunu söyleyeyim; partinizin halkı nasıl yoksulluğa ve çaresizliğe mahkûm ettiğini görmek istiyorsa, halkın arasına gitsin. Vatandaşın kapısını çalsın da görsün yoksulluğu” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN