YAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

34. Uluslararası Medikal Estetik & Anti-Aging Ve Profesyonel Kozmetik Ürün Ve Ekipmanları fuarı İstanbul'da gerçekleşti. 17-20 Mart tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Salonu'nda yapılan fuara Yakut Med ekibi de katıldı. Yakut Med fuarda yoğun ilgi gördü.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

34. Uluslararası Medikal Estetik & Anti-Aging Ve Profesyonel Kozmetik Ürün Ve Ekipmanları fuarı 17-20 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşti. Fuar’da Yakut Med ekibi de yer aldı. Fuar İstanbul Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleşti. Fuar’da yer alan Yakut Med ekibi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Fuar hakkında açıklamalar yapan Yakut Med Cio’su Gözde Yakut,’’ 2022 İstanbul Güzellik ve Bakım Fuarındayız. Uzun zamandır bu fuara hazırlanıyorduk. Yoğun ilgiden dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Fitmax, epimax, bölgesel inceltme gibi kendi üretimimiz olan cihazlarımızı, burada gelen ziyaretçilerimize tanıtma ve denetme fırsatımız oluyor. Gerçekten memnunuz ilgiden, herkese teşekkürler. Getirmiş olduğumuz ithal cihazlar var, distribütörü olduğumuz cihazlar var, bir de kendi üretimimiz olan yerli cihazlarımız mevcut” dedi. 


“YAKUT MEDİCAL FİRMASI İSE CİHAZ ÜRETİMİ VE AYNI ZAMANDA İTHALAT YAPAN BİR FİRMA”
Yakut Akademi Eğitim Kurumu ve Yakut Medikal Firması hakkında açıklama yapan Yakut Med Cio’su Gözde Yakut. “Yakut Akademi Eğitim Kurumumuz var, aynı zamanda güzellik salonları işletmeciliğimiz var. Yakut Medikal Firması ise cihaz üretimi ve aynı zamanda ithalat yapan bir firma. Hem eğitim hem de salon işletmeciliği ile birlikte olduğu için cihazlara ayrı bir güven duyuyor ziyaretçilerimiz. Bu da bizim için avantaj oluyor. Onlarla hem bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Hem de kendi açmak istedikleri salonlarda deneyimlerimizden faydalanıyorlar” dedi. 
YAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜYAKUT MED FUARDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN