Yaşam güzellik merkezi açıldı

Fethiye'ye kazandırılan Yaşam Güzellik Merkezi açılışı törenle gerçekleştirildi. Yoğum bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Yaşam Güzellik Merkezi sorumlusu Uzman Estetisyen Hatice İri,'' Lazer epilasyondan zayıflamaya kadar bir kadının ihtiyacı olan her şeyi yapıyoruz'' diye konuştu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Güzellik sektöründe Türkiye, dünyada önde gelen ülkelerden bir tanesi. Fotoğraflarda ve çevresinde şık gözükmek isteyenler soluğu güzellik merkezlerinde alıyor. 
Tuzla Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan ‘’Yaşam Güzellik Merkezi’’ görkemli bir törenle açıldı. Sıcak ve samimi bir ortama sahip olan Yaşam Güzellik Merkezi’nde bir kadının ihtiyacı olan her şeyi burada bulabileceği ifade edildi. Uygun fiyat, kaliteli hizmet prensibi ile çalıştıklarını belirten Hatice İri, bu sektörde iddialı olduklarının altını çizdi.


“BİR YILDAN BERİ PLANLADIĞIMIZ YAŞAM GÜZELLİK MERKEZİMİZİ AÇMIŞ BULUNMAKTAYIZ”
Yaşam Güzellik Merkezi Sorumlusu Uzman Estetisyen Hatice İri yaptığı açıklamada,’’7 yıldan beri bu sektörün içindeyim. Açılışımız için çok mutluyuz 1 seneden beri planladığımız Yaşam Güzellik Merkezi’mizi açmış bulunmaktayız. Şu anda çok güzel talep var. Açılışımız güzel oldu. Bütün Fethiye halkını bekliyoruz’’ dedi.


“AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR YAPTIK”
Açılışa özel kampanyalar olduğunu söyleyen İri,’’Açılışa özel kampanyalarımız var. Her şeyimiz mevcut. Yaşam Güzellik Merkezi’mizin açılışına özel güzel kampanyalar yaptık. Bu sanırım Fethiye’de ilk olacak. Şu an burada bütün işlemlerimiz mevcut. Tüm bakımlar yapılmaktadır. Cilt bakım ünitemiz var. Onunla birlikte birçok bakım yapılabilmektedir. Buz başlıklı lazerimiz mevcut. Dövme silme işlemimiz var. Aroma  terapimiz var. Kişiye özel masaj odamız var. Fit max var zayıflama ve bölgesel zayıflama var. Lenf masajından, aroma terapisine kadar tüm vücut ve ağda işlemlerimiz mevcut. Bunun yanı sıra manikür, pedikür gibi işlemlerimiz de var. Tüm Fethiye halkını bekliyoruz” dedi. 
Yaşam güzellik merkezi açıldıYaşam güzellik merkezi açıldıYaşam güzellik merkezi açıldı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN