23 Yaşındaki Kulüp Başkanı Açıklamalarda Bulundu

Türkiye'nin en genç kulüp başkanı unvanını elinde bulunduran 23 yaşındaki GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün, FRT TV mikrofonlarına Fethiyespor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2020 yılında GMG Kastamonuspor’un başkanlığına seçilen Enes Aygün, dünyada en genç kulüp başkanı olarak kayıtlara geçmişti. GMG Kastamonuspor’un başkanlığına 23 yaşında da devam eden genç başkan, dün alınan Fethiyespor galibiyetiyle ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Şampiyonluk böyle maçlarda kazanılıyor”
GMG Kastamonuspor Başkanı Enes Aygün: “Takımıma çok teşekkür ederim. Şampiyonluk böyle maçlarda kazanılıyor. Daha yolun başındayız. İnşallah her şey daha güzel olacak. Fethiyespor’a kalan maçlarında başarılar diliyorum. Fethiye zor bir deplasmandı. Hava sıcaklıkları, neme rağmen oynamak çok zordu. Çok mutluyuz, güzel oynadık ve kazandık” dedi.

“Önümüzdeki maçlarda da seriye devam edeceğiz”
Başkan Aygün: “3’te 3 yaptık. Nazar değmesin diyorum. Sezon başı tüm hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık. Şansta bizden yana olsa da bizim bir oyuncu kalitemiz var. İçeride bir aile olduk, birlik olduk. Zaten birlik olduğun zaman başarı geliyor. Buradan alnımızın akıyla ayrılıyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda da seriye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN