Akdenizli, '3 gün süren şölen havasında bir organizasyondu'

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında konuşan Başkan Akdenizli, şölen havasında bir organizasyon olduğunun altını çizerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ilgili olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, organizasyonun şölen havasında geçtiğini söyledi. 
Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayan Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerine 60’ın üzerinde başpehlivan olmak üzere yaklaşık bin güreşçinin katılım sağladığını belirten Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, konserler ve çeşitli etkinliklerin yoğun ilgi gördüğünü belirterek değerlendirmede bulundu.
Başkan Akdenizli, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Üç gündür süren şölen havasında hep yanımızda olduğunuz için siz basın mensuplarına çok teşekkür ederiz. Bu akşam güreşlerimizin son bulmasıyla üç günlük şölenimizi tamamlamış bulunmaktayız. Kazasız ve belasız atlattık. Buradan bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah 2024 yılında daha iyi çok daha güzel üzerine giderek daha iyi bir organizasyonu halkımızla buluşturacağımıza inanıyorum. Üç yıldır ağalığı sürdürdüm ve altın kemerli tek ağayım. Ağalığı taşıyabileceğine inandığım birine ağalığı verdiğim için çok mutluyum. İsmail Balaban son zamanlarda ciddi bir çıkıştaydı. Öğlen söylemiştim. Bir güreş sever olarak İsmail'in başpehlivan olacağını söylemiştim. Onun da emeğine yüreğine sağlık. Bugün burada 1000'e yakın pehlivan, 60'a yakın başpehlivan izledik. Harika bir organizasyon geçirdik.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN