Balaban, 'Birinci olmayı başardığım için çok mutluyum'

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde başpehlivanlığı, güreş sahalarının 'Sarı Fırtınası' lakaplı başpehlivanı İsmail Balaban kazandı. Festival hakkında konuşan Balaban, çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu gerçekleşen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşlerinde pehlivanlar Seki Çayırı’nda kıyasıya mücadele etti. 51 Başpehlivan olmak üzere toplam 674 güreşçinin mücadelesi Seki Er Meydanında güreş severlere seyir zevki yaşattı. 
Güreş sahalarının 'Sarı Fırtınası' lakaplı başpehlivanı İsmail Balaban kazandı. Festival hakkında konuşan Balaban, çeşitli açıklamalarda bulundu.
Balaban, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bugün 30.su düzenlenen yağlı güreş festivalini finalle bitirdik. Birinci olmayı başardığım için çok mutluyum. Birinciliğimi tüm sevenlerime armağan ediyorum. Geçtiğimiz 2015-2016-2017 yıllarında üç defa birinci olmuştum. Her zaman bu sahaya çıktığımızda özellikle buranın atmosferi seyircisi çok farklı, ilgi çok fazla. Bizleri yalnız bırakmadılar. Biz de elimizden geldiğinde sevenlerimize, seyircilerimize yakışır bir şekilde müsabaka izletmeye çalıştık. Tekrar birincilik nasip olduğu için çok mutluyum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN