Çıralı, 'Festivalin yıllarca devam etmesini istiyoruz'

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Festivalin önemine vurgu yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı Osman Çıralı festival hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri programında konuşan Çıralı, şunları söyledi:
"Organizasyon çok heyecanlı geçiyor. Bildiğiniz gibi ben Sekili’yim. Çocukluğumdan beri Seki Çayırı'na gelip güreşleri takip ediyorum. İlk defa bu kadar kalabalık olduğunu görüyorum. Devam ettikçe bir Kırkpınar, Elmalı gibi Seki'nin de yıllarca devam etmesini istiyoruz. Ben Önder başkanımızı bu organizasyondan dolayı kutluyorum. Bildiğiniz gibi bu sene 23.sü olacak Babadağ Hava Oyunları Festivali'ni yapıyoruz. Bu tür organizasyonların yıllarca devam etmesini diliyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum. Ağalık ihalesi sahibini kutluyorum. Bu güreşe olan ilgiden kaynaklanıyor. Tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum. 30 Ağustos'ta biz Seki'de olacağız. Burada da kutlamalar olacak. Biz de katılıp biz de destek vereceğiz."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN