Saatcı, 'Size Hizmetkarlık Yapmaya Devam Edeceğim'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarının son gününde balık pazarı esnafı ile buluştu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yoğun katılımın olduğu geleneksel balık pazarı halk buluşmasında konuşan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, büyük sıkıntılara rağmen bölgeyi mevcut görünümüne kazandırdıklarının altını çizdi. Belediye başkanlığı görevinde balık pazarında esnafların hakkını savunduğunu vurgulayan Başkan Adayı Saatcı, seçim kampanyası boyunca kendisi ile yol yürüyen herkese teşekkür ederek; kazanılan zaferin Fethiye’nin zaferi olacağını dile getirdi. 

GÖREV YAPTIĞIM SÜREÇ İÇERİSİNDE RESTORAN İŞLETMECİSİ ARKADAŞLARIMIZA ÇOK BÜYÜK KATKILARIMIZ OLDU 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı konuşmasında, “Yerel seçim sürecinde bizlerle yol yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse yarın akşam kutlayacağımız zafer bizim değil, Fethiye’nin zaferi olacak. 1999 yılında göreve geldiğimizde biz burayı Fethiye’nin Kumkapısı yapacağımızı söylediğimizde çok muhalefetle de karşılaştık. Çok büyük sıkıntıların ardından burası gerçekleştirildi. Biz seçimle göreve gelen insanların bir tek asli görevi vardır, muhatap olduğu kesimin ekonomik ve sosyal seviyesini yükseltmek. Biz bunu yapmaya çalıştık ve buradan böyle başladık. Bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var. Bazı bölgelerde yerel seçimlerde vefa duygusunun ortaya geleneği vardır. Vefasızdan adam olmaz. Görev yaptığım süreç içerisinde restoran işletmecisi arkadaşlarımıza çok büyük katkılarımız oldu” dedi. 

HAYAT ESNAFIN HAKKINI SAVUNMAKTIR, RANTIN PEŞİNDE KOŞMAK DEĞİL
Açıklamalarını sürdüren Başkan Adayı Saatcı, “Ben burada hepinizi milyoner yaptım. Bu konuda hiç de mütevazı olmayacağım. Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum. Görevde olduğum dönemde belediye meclisinde buranın ihalesinin 10 yıl olmasını söyledik. Diğer partilerin meclisteki temsilcileri önce 3 yıl dedi. Sonra 5 yıl dediler. AK Partili arkadaşların katkılarıyla süre 10 yıla çıktı. Bunun altını çizelim. Biz hiçbir zaman şaşmadık, Mendos ve Babadağ gibi dimdik durduk. Vefasızlıktan daha kötü bir şey yoktur. Sonra birçok arkadaşımız ihaleye girmesi için İstanbul’dan çıktılar geldiler ya da eli çantalı avukatlarını gönderdiler. Birinizin tezgahı başka yere geçti mi? Hayat esnafın hakkını savunmaktır, rantın peşinde koşmak değil. Ben sizin hizmetkarlığınızı yaptım yapmaya da devam edeceğim” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN