Kökten, KYK Yurtlarını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye'de bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurtları ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yetkililerden bilgiler alan Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’de yurtların sayısını arttıracaklarını belirtti. Öğrenciler için çok iyi imkanlar sağlandığını kaydeden Başkan Adayı Kökten, 5 yıl boyunca çalışmak ve hizmet üretmek adına seçmenlerden yetki istedi. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Fethiye’de bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtlarda incelemelerde bulunduk. Yetkililerden bilgiler aldık. Burada öğrenciler için çok güzel koşullar sağlanmış. Bu tür yurtların sayısının artması gerekiyor. Öğrencilere iyi şartlarda konaklama imkanı sunulduğu için mutlu oldum. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bu yurtların sayısını çoğaltacağız. Öğrencilerin konaklama imkanlarını daha üst seviyelere taşıyacağız. Her zaman öğrencilerin yanında olacağız. Deprem felaketi sonrasında yurtlarımızı afetzede vatandaşlara açtık. Bu sayede birçok insanımız barınma ihtiyacını giderdi. Yurtların önemini o gün daha iyi anladık. Biz 5 yıl boyunca çalışmak için halkımızdan yetki istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN