Altyapı Destek Protokolü İmzalandı

Fethiyespor ile Özel Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi arasında altyapı destek protokolü düzenlenen törenle imzalandı. 

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Llull Tersane Restoran’da gerçekleşen imza törenine Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Hastane Başhekimi aynı zamanda Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öztürk Günal, yönetim kurulu üyeleri, hastane idarecileri, altyapı antrenörleri ile sporcular katıldı. Yıllardan bu yana spora verdiği destekle adından söz ettiren Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, altyapı faaliyetlerine de önemli katkı sağlayacak. 

ESNAF HASTANESİ OLMASAYDI, BİZ BU DURUMA GELEMEZDİK
İmza töreninde ilk olarak konuşan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Fethiye Esnaf Hastanesi bizim en büyük destekçimiz. Fethiyespor adına bir şeyler yapılabiliyorsak, bunun tek önderi sahip çıkan sponsorumuz Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi sayesindedir. 5.senemize giriyoruz. Tekrar başkan olduğum süreçte eğer Esnaf Hastanesi olmasaydı, biz bu duruma gelemezdik. Esat Bakırcı’nın yönetimi bu yükü kaldıramazdı. İsmail Bey, Şenol Bey, Mehmet Bey olmak üzere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bunu yaşayan bilir. Allah başımızdan eksik etmesin. 70 kişi olan altyapımız Esnaf Hastanesi’nin destekleriyle 700 kişiye çıktı. Bu süreçten sonra Fethiyespor’un işi daha kolay olacaktır. Önümüzdeki senelerde profesyonel lig daha zor olacak. Bu süreci altyapısı olan kulüpler atlatabilecek. Her sene 2-3 arkadaşımızı desteklerle profesyonel takıma monte ediyoruz. Berat’ı, Cihan’ı profesyonel yaptık. Bu senede de bunu genç arkadaşlarımıza aşılamak istiyoruz. 700 olan altyapımızı yakın zamanda bin 500’e taşıyacağız. Ölüdeniz Futbol Sahası’nı hem altyapımızın hem de profesyonel takımımızın kullanacağı şekle getireceğiz. Bunun için müracaatımızı yaptık ve işin takipçisiyiz. Ayrıca Çamköy Futbol Saha’mızda var onu da Esnaf Hastanesi ile birlikte en iyi duruma getireceğiz. Bize desteklerini sürdüreceklerini söylediler. Bizim için en önemli şey budur. Bir çocuğa spor yaptırmaktan güzel bir şey yok” dedi. 

FETHİYESPOR’UMUZA SAHİP ÇIKMAYI HEP GEREKLİ GÖRDÜK
Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başoğlu konuşmasında, “En iyi sağlık spordur. Fethiyespor’umuz da bizim için en iyi alandır. Spora önem vererek daha sağlıklı insanlara ulaşmayı hedefledik. Bu nedenle Fethiyespor’umuzu seçtik. Neden Fethiyespor’u seçtik? Esat başkanımız geldiğinden bu yana Fethiyespor’da bir ivme gelişti. Yeni bir atılım oldu. Daha kurumsal oldular. Her yeniliğe, her öneriye açık oldular. Her işlerini yaparken bizlerle açık konuştular. Sporu daha geniş bir alana yaymayı hesap ediyorduk. O sebeple altyapının gelişmesi gerekiyordu. Bize altyapının sorumluluğunu vererek aslında büyük bir yük yüklediler ama bizde sporun yaygınlaşması açısından altyapının sorumluluğunu seve seve aldık. Fethiyespor’umuza sahip çıkmayı hep gerekli gördük” ifadelerini kullandı. 

TÜM İŞ ADAMLARI BİZLE BERABER OLURSA FETHİYE’Yİ İHYA EDERİZ
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir yaptığı açıklamada, “Esat başkanımızın mütevazı konuşmalarından dolayı teşekkür ediyorum kendilerine. Tüm iş adamları bizle beraber olursa Fethiye’yi ihya ederiz. Bugün, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi altyapıya çok önem verdi. Onun sayesinde bir yerlere geldik. Yeni yaptığımız tesisler refah içerisinde oldu. Bütün iş adamlarına sesleniyorum herkes az çok demeden Esnaf Hastanesi’ne destek vermeli. Fethiyespor’a her şeyin en hayırlısını olmasını diliyorum” diye konuştu. 

FETHİYESPOR’A GEÇEN YIL ALTYAPI AĞIRLIKLI OLARAK DESTEKLERİMİZİ BAŞLATTIK
Hastane Başhekimi aynı zamanda Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öztürk Günal açıklamasında, “Fethiye’mizin en önemli iki markası Fethiyespor’umuzun ve Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin işbirliği protokolünü imzalamak üzere buraya toplanmış bulunmaktayız. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi tüm Fethiye’nin bildiği üzere spora, eğitime, kültüre her zaman destek olmaya devam ediyor. Ama özellikle Fethiyespor’a özel destek olmaktadır. Fethiyespor’a geçen yıl altyapı ağırlıklı olarak desteklerimizi başlattık. Altyapı çalışmalarımızın çok olumlu dönüşlerini gördük. Hocalarımızın sayesinde çok büyük başarılara imza attılar. Bunu geliştirerek devam etmek istiyoruz. Fethiyespor’a destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

EN İYİ ŞEKİLDE ORGANİZE OLARAK İŞİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ
Son olarak konuşan Futbol Akademisi Koordinatörü Enver Ataçocuğu, “Fethiyespor Futbol Akademisi olarak kendi modelimiz, oyun sistemimiz, felsefemiz ve hedeflerimiz doğrultusunda Fethiyespor Futbol Akademisi ekibi olarak işimizi disiplinli, özverili, kurallardan taviz vermeden, bizi başarıya götürecek kriterler etrafında en iyi şekilde organize olarak işimizi yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızın güzel ahlaklı olmalarını çok önemseyerek, teknik-taktik- fiziksel ve mental açıdan en iyi şekilde gelişimlerini sağlamak için planlı bireysel çalışmalar yapıyoruz. Fethiyespor Futbol Akademisi olarak, birinci önceliğimiz her grubumuzdaki yetenekli oyuncuları, sistematik olarak en iyi şekilde gelişimlerini sağlamak ve A takımımıza kazandırmak. Aynı zamanda Genç Milli Takımlarımıza ve Üst lig (1.Lig-Süper Lig) takımlarına oyuncu yetiştirmek” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN