Avcı, 'Fethiye'de tur fiyatları geçen yıla göre arttı'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde İntersky Turizm'den Ozan Avcı, turlara olan ilgi ve rağbet ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Turizm acentasında çalışan Ozan Avcı, turlar ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bölgemiz tur ve aktiviteler açısından belki de ülkemizin en zengin bölgesi. 50 den fazla farklı günlük aktivitenin yapılabildiği bir bölge. Yamaç paraşütünden, rafting, dalış günü birlik tekne turları gibi seçeneklerin çok olduğu bir bölge burası. Tabii gelen misafirlerimiz de ilgi gösteriyor. Sadece bu ay enflasyon durumundan dolayı fiyatlar yüksek bu da tabii misafirin algısını etkiliyor.

Döviz bazında ülkemizde geçen sene ile kıyasladığımız zaman fiyatlar yükselmiş gözüküyor. Ama her sene bu bölgeye gelen sabit misafirlerimiz var, onlar geçen sene ile bu seneyi kıyaslayabiliyorlar. Döviz kurlarının sabit gitmesi ve maliyetlerin artması ile yabancı misafirlere de fiyatlar bir miktar yüksek geldiği söylenebilir.

Çalış bölgesi Belediyemizin yaptığı ilgi ve yatırımlarla çok daha farklı bir turizm lokasyon haline geldi. Her geçen gün daha da artan bir ilgi var. Sezonun erken başlayıp daha geç bittiğini söyleyebiliriz. Gelen misafirlerimizin memnun kaldığını görüyoruz ve bundan da çok memnunuz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR