Rüya gibi düğünde: Ankara ve Muğla protokolü bir arada

Muğla siyasetinin önemli isimleri arasında yer alan ve AK Parti geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlarından Mustafa Ali Türkan'ın oğlu Ramazan Furkan Türkan, muhteşem bir düğün organizasyonu ile Tuğba Aslan ile dünya evine girdi. Genç çiftin düğün davetiyeleri Ankara ve Muğla protokolünü bir araya getirdi.

Bahar Beach Düğün Salonu'nda düzenlenen düğüne katılan davetliler, salon girişinde tek tek Mustafa Ali Türkan ve Teslime Türkan tarafından karşılanırken, konuklar arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Koordinatörü İbrahim Aydın, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, geçmiş dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Yardımcısı Salih Dündar, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin, STK ve oda başkanları da vardı.
Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'nin kıydığı nikahta, şahitliği Muğla Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, geçmiş dönem Muğla Milletvekillerinden Hasan Özyer, İş ve siyaset insanı Osman Otgöz ve Fatih Enes Bot yaptı.

Nikah sonrası Ramazan Furkan ve Tuğba çiftine mutluluklar dileyen Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, evlilik cüzdanını Tuğba geline teslim etti.
Türkan ve Aslan ailelerinin akrabalık köprüsü kurdukları gecede, çiçeği burnunda çift Ramazan Furkan ve Tuğba'nın heyecanı ve mutlulukları ise görülmeye değerdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR