SED Medya'dan 5. yıl programı

14 Haziran 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan ve bünyesinde FRT TV, gercekfethiye.com, dostgazetesi.com, sondakika48.com, Gerçek Fethiye gazetesi, Dost gazetesi, FRT FM ve Cannur Reklam Ajansı'nı barındıran SED Medya Grup, 5. yaşını Köz Ocakbaşı'nda düzenlenen program ile kutladı. 

14 Haziran 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan ve bünyesinde FRT TV, gercekfethiye.com, dostgazetesi.com, sondakika48.com, Gerçek Fethiye gazetesi, Dost gazetesi, FRT FM ve Cannur Reklam Ajansı'nı barındıran SED Medya Grup, 5. yaşını Köz Ocakbaşı'nda düzenlenen program ile kutladı.

Fethiye'de 14 Haziran 2019 tarihinde yayın hayatına başlayan ve çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran SED Medya Grup, 5. yılını çalışma arkadaşlarıyla birlikte Köz Ocakbaşı'nda kutladı. Doğru, güncel haberleri ve programları ile adından sıkça söz ettiren SED Medya Grup için 5. yıl pastası da Fiyaka Müzik tarafından çalınan şarkılar eşliğinde kesilirken, yeni dönem hedefleri de konuşuldu.
Program sonunda ise SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, Genel Müdür Sıdıka Kölemen, Yayın Müdürü Ersin Dal, Reklam Müdürü Tolga Elikli ve Haber Müdürü Emrullah Gök, çeşitli açıklamalarda bulundu.

“2 ay ömür biçtiler, 5. yılımızı kutluyoruz”
SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Öncelikle Sed Medya 14 Haziran 2019 yılında seçim çıkışında Önder Akdenizli'den bir satış gerçekleşti. O günden bugüne tüm dünyanın yaşadığı bir pandemi dönemi yaşadık. Pandemi döneminde çok zorluklar çektik, doğal olarak desteksiz bir basın yani arkasında bir kaynağı olmayan basın olarak buradan bize reklam veren, reklam desteği yapan tüm firmalarımızı tenzih ederek konuşuyorum. Biz onlarla var olmak durumundayız. Buna rağmen ayakta durduk. Malum bizim sektörümüz biraz dedikoduya meyilli bir sektördür. 2 ay, 6 ay ömür verdiler sonra 1 sene ömür verdiler şükür ki bugün 5'inci yılımızı kutluyoruz. Umuyorum ki daha çok 5 yıllar kutlayacağız. Tabi ki bu sadece benimle olacak olan bir durum değil. Müdürlerimizle, personellerimizle, çalışanlarımızla ekip olarak yürütmemiz gereken bir sektör. Tek başına hiçbir şekilde bir yere varamayız. Bu yüzden bugüne kadar çalışmış olan, şu an çalışan ve bundan sonra çalışacak olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugüne gelmemizin sebebi budur. 2 sene ara verdik malum pandemiden çıktıktan sonra ancak toparlanma dönemi oldu. Bu sene 14 Haziran 2024 yılında bütün çalışma arkadaşlarımızla Köz Odabaşı'nda bir yemek tertip ettik. Tüm gelen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eminim ki bundan sonraki yollarında da hep beraber yürüyeceğiz. Sizler daha iyi biliyorsunuz, hep söylediğim gibi “Bizim SED Medya ekibimiz profesyonel bir ekiptir, kimse yıkamaz ve yıkmamalı da” şehrimize, ilimize, bölgemize faydalı olan bir medya kuruluşudur. Bu anlamda tüm katılanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca SED Medya'ya reklam ve abonelik desteği veren tüm kuruluşlarımıza, firmalarımıza da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki dönemlerde daha iyi haberlerle, daha iyi görsellerimizle karşınızda olacağız.”

Her şeye rağmen 5 yılımızı tamamladık”
SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, “SED Medya 5 yaşında. Aslında SED Medya Grup bünyesindeki birimlerimizin çok uzun yıllardır Fethiye basınında yeri olduğu herkes tarafından biliniyor zaten. Bu uzun yıllar birikiminin toplanmasına vesile olan başta Seda Köktener'e, patronumuza teşekkür ediyoruz. 5 yıl nasıl geçti bilmiyorum. Zor geçti, pandemi vardı ama bu zorlukları atlatarak çalışma arkadaşlarımızın emekleri ve çalışmalarıyla çok güzel bazen heyecanlı bazen gergin zamanlar geçirdiğimiz oldu. Her şeye rağmen, herkese rağmen, yapılan ve olan olaylara rağmen biz 5 yılımızı tamamladık. Güzeldi bence. 30 yıldır bu mesleği yapıyorum, 5 yılın nasıl geçtiğini anlayamadım. Burada şöyle bir durum oluyor aslında, “Niye anlayamadım? Çünkü çok güzel bir 5 yıl geçti” noktasına geliyorsunuz. Ben burada 5 yıldır bize emek veren, bizimle birlikte çalışan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün 5'inci yılımızı Köz Ocakbaşı'nda kutlayalım dedik. Köz Ocakbaşı çalışanları ve yönetimi çok güzel ağırlıyor bizi. Güzel bir gece olsun, bu geceler insanların birbirlerine değer verdiğini ve birlik beraberliğini anladığı geceler olduğunu düşünüyorum. Çalışmalarımız çok çok güzel bir şekilde devam edecek. Nice 5, 10, 15 yıllara diyorum, hepinize teşekkür ediyorum.”

“5 yıl boyunca çeşitli yayınlar yaptık”
SED Medya Yayın Müdürü Ersin Dal, “14 Haziran 20219'da çıktığımız bu yolda şu an 5'inci yılımızdayız. Tabi 5 yıl dile kolay güzel bir serüvendi bana göre. Zor günler de geçti, pandemi atlattık. Pandeminin yanında güzel çalışmalar yaptık. O zorlu günleri ekip arkadaşlarımızla, sizlerle, diğer arkadaşlarımızla atlattık. Yayın olarak; canlı yayınlar, haber programları yani 5 yıla bunlar anlatmakla sığmaz sadece yaşanır diyebilirim. Tabi bu yolda şu an çalışmayan arkadaşlarımız var, çalışan ama evinde olan arkadaşlarımız var. Herkesin emeği büyük bu yüzden başta Seda Bey olmak üzere Sıdıka Hanım ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Nice 5 yıllara.”

“Başarılı bir ekip ile çalışıyoruz”
SED Medya Reklam Müdürü Tolga Eikli, “SED Medya'da kurulduğundan bu yana görev yapmaktayım, 5 yıl oldu. 5'inci yılımızı bugün burada hayırlısıyla tüm ekip arkadaşlarımızla beraber kutluyoruz. Ekibimiz hemen hemen değişmedi, yıllardır beraber çalıştığımız ilk önce ekip arkadaşlarımıza sonra sayın patronumuz Seda Köktener'e, genel müdürümüz Sıdıka Kölemen'e teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip çalışmamız var. Fethiye'ye gerçek anlamda medyada sıcak haberleri, gündemdeki programları yansıtmaya çalışıyoruz. Her zaman vardık bundan sonra da daha çok var olacağız.”
“Sıcak gelişmeleri seyircilerimize ve okurlarımıza aktarmaya çalışıyoruz”

SED Medya Haber Müdürü Emrullah Gök, “SED Medya'nın 5. kuruluş yıldönümünde ekip arkadaşlarımızla bir araya geldik. SED Medya'da aile gibi çalışarak birlik beraberlikle, sıcak gelişmeleri seyircilerimize ve okurlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. İnternet haberciliğinde yeni bir döneme girdik ve bu dönemi sorumluluğuyla son dakika gelişmelerini dakika dakika haber atlatmadan, gündemi yakalayarak gündemi kamuoyunu aydınlatan haberlerle SED Medya nice 5 yıllara devam edecek diye umut ediyoruz ve birlik beraberliğimizin devam etmesini diliyorum.”


Bakmadan Geçme