Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çalış sahilde kiraladığı 10 dönümlük araziyi, halk plajı yaptı. 4 yıllık kiralanan araziye Çalış’a uygun ahşap malzemeler ile yapılan halk plajı, vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Uygun fiyatları ile dikkat çeken plaj hakkında ise vatandaşlar övgü dolu açıklamalarda bulundu.

“Böyle bir hizmet başka bir yerde yok”
“Burası güzel bir tesis. Halkın yararlanabileceği, yaşlıların uygun fiyatta belediyenin yaptığı hizmet güzel ve yerinde bir hizmet. Burada 200-250 liraya gün boyu hem denizinizde yüzerek hem karnınız acıktığında bir şeyler yiyerek halkımız uygun fiyatta yararlanabiliyor. Bugünün bütçesinde halkevlerinde 1 liraya vatandaş çay içiyor. Böyle bir hizmet başka bir yerde yok. Hizmetlerinde devamını gelmesini istiyoruz. Fethiye halkı güzel hizmet görüyor. Görmeye de devam edeceğini umuyorum.”

“Sahili, denizi, büfesi her şeyi çok güzel”
“7 yıldır Fethiye'de yaşıyorum. Karaot, Akmaz'da güzeldi ama bura çok daha iyi olmuş. Sahili, denizi, büfesi her şeyi çok güzel. İçecek, yiyecek olsun fiyatlar çok makul. Çalışanlar da oldukça başarılı. Hijyen konusunda da gayet iyiler. Fethiye Belediye Başkanı gayet güzel bir iş yaptı. Çalışanlar çok nazik. Hizmet kaliteli, fiyat uygun. Gördüğünüz gibi çok kalabalık.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN