Can dostlara dikkat

Soğuk kış günlerinde özellikle kediler soğuktan korunmak için araçların motor kaputu kısmına giriyorlar. Bir aracın motor kısmına sıkışan kedi Fethiye İtfaiye Amirliği'nin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye İtfaiye Grup Amirliği Ekipleri yangın ve kaza gibi olayların yanında vatandaşların veya hayvanların zor zamanlarında yanında oluyor. Sokak hayvanları da tıpkı insanlar gibi soğuk kış günlerinden etkilenerek soğuklardan korunmanın yollarını arıyorlar.

Taşyaka Mahallesi 157 Sokak’ta soğuktan korunmak için park halindeki bir aracın motor kısmına giren bir kedi sıkıştı. Araç sahibinin kediyi fark ederek İtfaiyeye haber vermesi üzerine Fethiye İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler hemen olay yerine geldiler. Yaptıkları çalışmanın ardından motor kısmında sıkışan kedi kurtarılarak yaşam alanına salıverildi.
Yetkililer soğuk kış günlerinde bu tür olaylarla sık karşılaştıklarını belirterek araç sahiplerinin can dostlarımıza zarar vermemek adına arabalarını çalıştırmadan önce araçlarının kaputuna vurarak ses çıkarmalarını, eğer motor kısmında bir canlı varsa onun oradan çıkması için vakit verilmesi gerektiğini ifade ettiler.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN