Denizcilik Ve Kabotaj Bayramı 3 Temmuz'da Kutlanacak

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 97. yıl dönümü tören ve etkinlikleri 1 Temmuz'un Kurban Bayramı'na denk gelmesi dolayısıyla 3 Temmuz pazartesi gününe alındı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Fethiye İMEAK  Deniz Ticaret Odası tarafından hazırlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çelenk sunma ve kutlama töreni Fethiye’de 3 Temmuz Pazartesi günü 09:30’da Beşkaza Meydanında yapılacak. Saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşımızın okunmasının ardından Fethiye Liman Başkanı Abdurahman Kara konuşma yapacak. 
Törene Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İMEAK DTO Başkanı İlkay Tugay, Liman Başkanı Abrurahman Kara, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Erdal Kıreker ve denizcilerin katılması bekleniyor. 
Çelenk sunma töreninin ardından protokol üyeleri bir tekne ile denize açılarak Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitlerimiz anısına denize çelenk bırakacak. Denizcilik ve kabotaj bayramı etkinlikleri saat 18.00’da kordon boyundaki Özsüt önünde yapılacak. 
Gösterilerde Fethiye Belediye Bandosu yürüyüş ve gösterisi ile folklor gösterisi, su sporları gösterileri, gerçekleştirilecek.  Yarışmalarda ise kürek yarışları, 50 ve 100 metre gençler serbest yüzme yarışması, piyade tekne yarışması, halat çekme yarışması kovalı kürek çekma ve yağlı direkten bayrak alma yapılacak. Her yarışma sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller sunulacak. DTO Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, tüm denizcileri ve Fethiye halkını kabotaj bayramı kutlama ve yarışmalarına davet etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN