El emeklerini satıyorlar

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu El Emeği Göz Nuru stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi’ne ait El Emeği Göz Nuru stantları el ürünleri meraklılarını bekliyor. Ahşaptan takıya birçok ürünün bulunduğu stantlar artık her hafta sonu ve özel günlerde Beşkaza Meydanı’nda kuruluyor.
Stant Sahibi Aysun Çil,’’ Burası Fethiye Belediyesine ait. Masaları kiralayarak kullanıyoruz. Her Cumartesi, Pazar ve özel günlerde, sevgililer günü de dâhil burada olacağız. Ben epoxy ürünler yapıyorum. Tablolar, magnetler, kolyeler, bardak altlıkları gibi ürünlerim var. Eşimle birlikte yapıyorum’’ dedi.

Haber
BÜTÜN FETHİYE HALKINI BEKLERİZ
Fethiye halkını davet eden El Emeği Göz Nuru Stantlarının komite başkanı Halil Bahçavan,’’ Burada el emeği göz nuru stantlarımızı açıyoruz. Uzun zaman sonra dün yeniden açıldık. 14 Şubata hazırlık amaçlı. Fethiyelileri bekliyoruz. Bundan sonra her hafta sonu buradayız. Stantlarımız devamlı açılacak. Ben takı işi yapıyorum. Tabi burada bir sürü çeşitlilikte ürün var. Ahşap, yapan, örme yapan, deri cüzdanlar, çantalar var. Herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ben El Emeği Göz Nuru Stantlarının komite başkanıyım. Burada bir ihtiyacı olan, herhangi bir sorunu olanlarla belediye arasında irtibat sağlıyorum. Sağ olsun belediyemiz de bize böyle bir imkân sağladı. Bütün Fethiye halkını bekleriz’’ diye konuştu.    

HaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN