Açıkları Haberleri

Açıkları Haberleri

Patlayan yük gemisinde 4 kişi yaralandı

Fethiye Körfezi açıklarına demirleyen yük gemisinde meydana gelen patlamada 1’i ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Depremin detayları belli oldu

Ege Denizi Girit Adası açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz Açıklarında Büyük Deprem

Yunanistan’ın Girit Adası’nda yerin 2.7 kilometre derinliğinde 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı.

RADARLA TESPİT EDİLDİLER

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında radarla tespit edilen düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

FETHİYE’DE ŞİDDETLİ DEPREM

Akdeniz açıklarında 5.4 büyüklüğünde şiddetli bir deprem oldu. 

FETHİYE SALLANDI

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem Fethiye’den de hissedildi.

DATÇA 5.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREMLE SALLANDI

Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

FETHİYE'DE 36 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesi İblis Burnu açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 36 düzensiz göçmen yakalandı.

FETHİYE'DE 41 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye açıklarında lastik bot ile Yunan adalarına yasa dışı yollardan kaçmaya çalışan 41 düzensiz göçmen yakalandı.

KAŞ AÇIKLARINDA DEPREM! FETHİYE’DEN DE HİSSEDİLDİ

Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında saat 11.02'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre illerden de hissedilirken can ve mal kaybına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Akdeniz açıklarında 6.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Akdeniz açıklarında 6.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem korku yarattı.

Girit Adası açıklarındaki 6.3 büyüklüğündeki deprem Fethiye'de de hissedildi

Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında meydana gelen deprem Fethiye'de de hissedildi. Fethiye'nin yanı sıra Muğla'nın birçok ilçesinde hissedilen deprem korkuttu.

Datça’da 5.0 büyüklüğünde deprem oldu

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında AFAD verilerine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Fethiye'de oltaya 3 metrelik kılıç balığı takıldı!

Muğla’nın Fethiye ilçesi Kızılada açıklarında yaklaşık 3 metre boyundaki Kılıç balığı, takıldığı oltadan kurtularak , özgürlüğüne kavuştu.

Balinalar Fethiye’den vazgeçemiyor

Fethiye Ölüdeniz açıklarında görünen balina balıkçı Ethem Öçal tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Çok fazla yaklaşamadıklarını, balinanın kendilerinden ürktüğünü ve her sene bu aylarda Fethiye’de gördüklerini belirten balıkçı Ethem Öçal, “Balinayı bayadır görüyoruz. Her sene Temmuz ayında bizim bu yörelere geliyorlar. Tatbikatlardan dolayı balinalar ürküyor, yaklaşmak istediğimizde de kaçıyorlar.” dedi.

Marmaris’te 16 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde açık denizde sürüklenen 16 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Datça açıklarında sürüklenen tekneyi kıyı emniyet kurtardı

Datça’nın Körmen Limanı açıklarında içinde 15 yolcu bulunan ve makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Datça açıklarında 19 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça açıklarında Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından geri itilen can salı içindeki 19 düzensiz göçmen kurtarıldı.

27 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bodrum açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına itilen 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

DATÇA AÇIKLARINDA 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD, Datça açıklarında merkez üssü Ege Denizi'nde saat 20.08 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Göcek açıklarında yanan tekneden 4 kişi kurtarıldı

Muğla Göcek açıklarında yangın çıkan lüks teknede can pazarı yalandı. Teknede bulunan 4 kişi ekipler tarafından kurtarıldı.

Akdeniz açıklarında 4.2 şiddetinde deprem!

Akdeniz açıklarında 4.2 şiddetinde depremle sallandı!

Akdeniz açıklarında 5.4 şiddetinde deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Akdeniz açıklarında meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Fethiye ve Muğla, çevre il ile ilçelerde de hissedildi!

23 Sığınmacı Kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris açıklarında iki ayrı sığınmacı olayında lastik botlarının motor arızası nedeniyle sürüklenen 23 sığınmacı Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yunan Sahil Güvenliği Yine Ölüme İtti

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında gece saatlerinde ikisi Türk biri Suriye uyruklu üç kişiyi silahla yaralayan Yunan Sahil Güvenlik ekipleri, bu defa 40 sığınmacıyı taşıyan lastik botun yakıtını boşaltarak ölüme terk etti.

9 Sığınmacı Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında açık denizde sürüklenen 9 sığınmacı Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Marmaris Açıklarında 63 Sığınmacı Kurtarıldı

Yunanistan karasularına fiber tekne ile geçen 63 sığınmacı, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk karasularına itildi.

Marmaris'te Balık Avında Kaybolan Gemiciyi Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında 19 Temmuz akşamı görev yaptıkları guletten balık avlamak için ayrılan iki gemiciden Ayhan Kemer'in cansız bedenine ulaşılmış cenazesi ailesine teslim edilmişti. Kayıp olan diğer gemici Ünsal A. ‘nın arama çalışmaları devam ediyor.

Zıpkınla Balık Avlarken Kaybolan İki Gemiciden Birinin Cansız Bedenine Ulaşıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Bozburun açıklarında görev yaptıkları guletten balık avlamak için ayrılan iki gemiciden birinin cansız bedenine ulaşıldı, diğer gemiciyi arama çalışmaları sürüyor.

Bodrum Açıklarında Sürüklenen Tekne Kurtarıldı

Bodrum Orak Adası mevkii Pabuç Burnu önlerinde makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içinde 25 kişi bulunan tekne, Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.