Alzheimer Derneği'nde anlamlı seminer

Fethiye Alzheimer Derneği'nde Nisan ayı semineri kapsamında 'Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler' konulu seminer gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Nisan ayı semineri kapsamında Fethiye Alzheimer Derneği’nde dernek yönetim kurulu üyesi Psikolog Batuhan Küçükserat tarafından “Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler” konulu seminer gerçekleştirildi. Saat 14.00’da başlayan programa yoğun katılım oldu.

Gerçekleşecek bu seminerde; “Alzheimer hastalarının öz bakım – duygusal – psikolojik - güvenlik sorunlarına pratik çözüm önerileri ve bakım verenlerinin kriz yönetimi” konuları işlendi.

Alzheimer Derneği'nde anlamlı seminer

Psikolog Batuhan Küçükserat kimdir?
1981 İstanbul doğumlu Küçükserat Ankara Üniversitesi Psikoloji Bölümü 2002 yılı mezunudur.  Beş yıl özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalıştıktan sonra 2007 yılında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanmıştır.  2016 yılından beri Fethiye Devlet Hastanesinde görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan Küçükserat yetişkin-çift terapisti-cinsel terapisttir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisansa devam etmektedir.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN